Dagens eko

Dagens eko;

Känsla: Utvilad och lycklig!
Gjort: Tvättat lite tvättlappar från Leon's blöjbyten, myst med honom, vikt ren tvätt och funderat kring frukosten.
Gör: Bloggar och funderar fortfarande kring frukosten! ;) Måste komma till skott för det kurrar i eko-magen!
Planer: Äta frukost (ett jäkla tjat om den! ;) ), ta en promenad, ge Leon gröt, läsa lite, träffa svärmor en sväng. Ikväll kommer pappa och A på våffelmiddag där det bjuds på plättar. Ja, det går det med då plättlaggen är i gjutjärn men våffeljärnet var i teflon. Det bor på stan's Second Hand-butik nu, och vet ni? Man klarar sig utan våffeljärn - speciellt om man kan äta plättar med dinkel och hemmagjord hjortronglass!
Bästa: Att Post-It-lappen med saker som ska göras idag redan krympt!
Leon : Åt gröt även igår utan att kräkas, heja oss! Han var så gullig i sittvagnen igår för han satt uppe en stund i början av promenaden och spanade bakom de rosa brillorna! Kul för honom att kunna se lite och inte ligga så nedbäddad och isolerad som i liggdelen!
Väder: Strålande sol!


Kommentarer
Postat av: Nadia

Hur går det med selenÅ Har ni använt den något? I den kommer han ju upp och ser bra också! :) Båda mina barn har gillat/gillar att åka både fram och bak då de kan se så bra!

2009-03-25 @ 10:23:47
Postat av: Malin Harju

Nadia: Jo, vi har använt den, men inte så att han somnat i den. Han har hittills varit för instabil i nacken för det...men nu så, nu är han stadig som bara den! :)

2009-03-26 @ 07:12:22
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0