Harrieth's frukostlimpa
En av alla mina fina läsare tipsade om ett gott frukostbröd hon brukar göra!
3 dl. yogurth naturell *
1 dl. lingonsylt '
1 dl. grovt hackade aprikoser *
1 dl. grovt hackade hasselnötter *
1½ dl. havregryn *
1 dl. hela linfrön *
4 dl. fullkornsdinkel *
1 dl. kruskakli *
1 tsk. salt *
2 tsk. bikarbonat
Som vanligt är ingredienser markerade med * ekologiska i vårt kök.
Blanda samman allt och häll upp i en smord brödform.
Grädda i 200 gr. längst ner i ugnen i ca. 60 min.
Så snabbt och det verkar så gott! Precis ett bröd i vår smak!
♣
3 dl. yogurth naturell *
1 dl. lingonsylt '
1 dl. grovt hackade aprikoser *
1 dl. grovt hackade hasselnötter *
1½ dl. havregryn *
1 dl. hela linfrön *
4 dl. fullkornsdinkel *
1 dl. kruskakli *
1 tsk. salt *
2 tsk. bikarbonat
Som vanligt är ingredienser markerade med * ekologiska i vårt kök.
Blanda samman allt och häll upp i en smord brödform.
Grädda i 200 gr. längst ner i ugnen i ca. 60 min.
Så snabbt och det verkar så gott! Precis ett bröd i vår smak!
♣
Kommentarer
Trackback