Helgen och utrensning

Är nu åter tillbaka på banan efter en gudomlig helg - i alla fall fredag & lördag! Konserten med Winnerbäck i fredags var toppen! För att inte tala om maten innan & sällskapet! Leon hade skött sig ypperligt och hundarna halvdant så det var en nöjd mormor & bonusmorfar som lämnade Lyckobacken efter midnatt då vi kom hem!

 Bild lånad härifrån.

På lördag fick jag massage av bror som nu går en utbildning. Jag har inte fått massage sedan jag var gravid och jämarns vad det satte min kropp i gungning! På kvällen fick jag frossa, huvudvärk, illamående & feber. Somnade framför Robinson strax efter 21 och vaknade på morgonen då Leon väckte oss 08.51. Mådde lika illa då. Hade ont i precis hela kroppen. Det var samma effekt som vid gallrensningen vi gjorde för snart 3 år sedan; starkt gult och illaluktande urin, illaluktande svettningar (visst, svett luktar aldrig mumma, men detta var annorlunda), diverse otäcka gaser mm. Låg däckad i soffan hela gårdagen med. Drack vätska men åt inget. Somnade vid 20.30 på min Shakti Advanced & spikkudde. *ljuvligt*

Vaknade upp idag - mår tipp topp och allt känns till och med lite bättre än vanligt! :D Hade nog så otroligt många spänningar som drog med sig en massa gamla slaggprodukter då de upplöstes. Kanon! Dock trist på 1a adventsfirandet med övriga familjen! :(

Malin ♣

Kommentarer
Postat av: Lina

Ja det är ju helt otroligt vilken effekt massage har! När jag va på yoga sist så gjorde vi övningar där man skulle hålla för den ena näsborren och bara andas genom den ena. På morgonen efter, när jag vaknade så blödde jag näsblod. Då såg jag det också som att det va något som behövde komma ut. Förmodligen nån energibana som varit lite blockerad eller så. Häftigt vad lite "kroppsgympa" kan gör tycker jag! Skönt att du mår bättre nu!

Kram//Lina

2009-11-30 @ 10:50:03
URL: http://lhlettenstrom.blogspot.com
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Lina: Vad häftigt att det blev så! Jag tror absolut att det vi gör påverkar kroppen och då kanske det måste till saker ibland som hjälper den på traven lite.



Kram på dig också! :)

2009-12-01 @ 09:46:49
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0