Recension

Det paket som kom i fredags som jag ska få testa innehöll Secuvie Repair Eye Cream – en kräm med naturligt skydd mot kyla.

Det farmaceutiska företaget Secuvies Repair Eye Cream är en reparerande och vårdande kräm för den känsliga huden runt ögonen. Detta hudparti är ofta väldigt ömtåligt och kräver extra omvårdnad. Secuvie Repair Eye Cream är både återfuktande och återuppbyggande. Den hjälper huden runt ögonen att återfå sin elasticitet och har effekt mot pigmentförändringar och torra partier. Detta är problem som både män och kvinnor kan lida av, inte minst under de kalla månaderna på vinterhalvåret.

– Genom en daglig användning av Secuvies Repair Eye Cream kan problem med svullen, oelastisk och pigmentfläckad hud kring ögonen avhjälpas snabbt och effektivt. Effekten är tydlig och krämen agerar även förebyggande och vårdande, säger Michael Linell, vd Secuvie Sverige.

Den aktiva grundingrediensen i Secuvie Repair Eye Cream heter CHD-Fulvic Acid. Denna organiska växtsyra är patenterad och dess reparerande och återuppbyggande egenskaper är välkända sedan hundratals år. Halten av CHD-Fulvic Acid är 20 procent i Repair Eye Cream och de vårdande förmågorna gör krämen speciellt lämpad för den känsliga huden kring ögonen.          

Endast naturliga ingredienser  

Secuvie Repair Eye Cream är precis som de övriga produkterna i Secuvie Skin-serien helt baserad på naturliga ingredienser. Repair Eye Cream är parfymfri och innehåller varken parabener, kemiska konserveringsmedel eller mineraloljor vilket gör den extra lämplig för tunn och ömtålig hud. Secuvies samtliga produkter är skonsamma mot både människa och natur, de är allergitestade och produkterna är inte testade på djur.

Jag ser fram emot att se om det ger ett bra resultat, återkommer då jag provat mer!

 


Kommentarer
Postat av: S

Hej,

var rädd om ditt område runt ögonen.

Huden brukar kunna balansera läget själv o tar åt sig produkter, ämnen alldeles för mycket.

2009-09-09 @ 21:44:44
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

S: Just eftersom huden gör det är det ju jätteviktigt att alltid ha bra, ekologiska produkter på den som är snälla mot den.

2009-09-11 @ 08:25:20
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Plasma

Den ögonkrämen har jag också! Tycker den är superbra! Man känner på en gång hur ostramt det blir och att krämen sjunker in. Luktar ovanligt men gott och är otroligt dryg! En favorit!

2010-01-27 @ 20:21:30
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Plasma: Håller med, den både luktar speciellt och är dryg. :)

2010-01-28 @ 06:28:12
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0