Dagens eko

Dagens eko;

Känsla: Hormonell, men annars OK! ;)
Gjort: Ätit lite frukost, funderat över om tvättmaskinen är trasig eller om filtret måste tömmas. Något är det i alla fall då den läcker vatten...
Gör: Kikar igenom lite mail. Beställer lite eko-shorts åt sonen! :) Sommaren är ju faktiskt snart här!
Planer: Efter lunch sticker vi in till stan med miljöbilen, många turer nu då hemmet är en byggarbetsplats, för att äta middag hos gammelfarmor & gammelfarfar! Tack för att ni förbarmar er! :)
Bästa: Att de som knackar på dörren precis så man svidat om till organic-nattlinne är folk man känner och inte främlingar. Nu fick vi en mysig pratstund på kvällskvisten som vi gladdes åt! :D
I behov av förändring: Om man skickar SMS till folk, hör det inte till folkvett eller allmän hyfs att svara?
Leon : Sover gott om natten och kunde igår visa sin 9e tand. 7 tänder uppe och 2 nere. Nej, jag håller med; det ser inte klokt ut!
Väder: Sol, men det skulle bli mulet nu ett par dagar så det kanske kommer. Hade - 5,5 grader inatt så imorse var det halvkallt. Tur vi som bor på norrländska landsbygden ännu inte sulat om till sommardäck för imorse var det frostig vägbana.

Malin ♣


Kommentarer
Postat av: Lisa

fast de kanske inte har pengar på mobilen, kanske därför de inte svarar eller så.

2010-04-26 @ 13:27:27
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Lisa: Ha, ha, ja, men jag tror inte det beror på det, Det här är mer en lite äldre generation (säkerligen med abonnemang) men jag tror liksom inte de har kommit in i det här med SMS på samma sätt som oss, de fattar liksom inte att man ska svara också - inte bara läsa det! ;)

2010-04-27 @ 05:25:40
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0