Face serum

För ett tag sedan skickade vår samarbetspartner rara PiaPureskin hem ett fantastiskt Face serum till mig. Jag har alltid haft mjuk hud men oj, så mycket mjukare & lenare den kunde bli! 2 - 3 ggr. i veckan smörjer jag in ansiktet med några droppar serum innan sänggående och på morgonen efter är huden så len så ni anar inte!



Serumet är fullmatat med vitaminer och essentiella fettsyror som motverkar uttorkning och gör huden len och smidig. Det innehåller tio närande vegetabiliska oljor, varav flertalet är kallpressade och ekologiska, med GLA, Omega 3, 6 och 9, vitaminer och naturliga antioxidanter. Dessutom KRAV-märkt bivax som skyddar och mjukgör. Det är helt vattenfritt och utan konserveringsmedel, med en behagligt krämig konsistens och en ljuvlig doft av fyra äkta eteriska oljor; mandarin, ylang ylang, ros och neroli.

Ger en tunn skyddande barriär mot den torra inomhusmiljön men verkar också skyddande mot vatten, vind och snö.



Jag tror det är perfekt att inleda en intensivkur med detta serum i kanske en vecka eller två om man har supertorr hud och sedan använda det en eller ett par gånger i veckan för att underhålla huden och tillföra en vitaminboost. Har man som jag sällan torr hud kan man nog direkt köra på en till två gånger i veckan-boosten. :)
Hursomhaver så gillar jag denna rejält så den får mina varmaste rekommendationer!

Malin ♣

 


Kommentarer
Postat av: Carola

Åh, den verkar perfekt för min supertorra hud och jag surfade direkt in på hemsidan för att jag tänkte beställa en. Men varför ska alla ekologiska produkter innehålla eteriska oljor? Då vi är extremt doftkänsliga funkar inte det hemma hos oss. Så det blev ingen beställning och jag sitter här besviken. Varför är det så svårt att hitta en doftfri och ekologisk hudvårdsserie?

2010-04-28 @ 13:26:04
Postat av: Kristina

Det där lät verkligen som något för mig!

Något som man kan ha på den stramande gravidmagen också eller? hihi

Kram!

2010-04-28 @ 14:40:24
URL: http://kikinas.blogg.se/
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Carola: Men så trist! Maila Pia och kolla...kanske har hon någon lösning???



Kristina: Det kanske det gör. Många av Pureskins produkter har andra användningsområden än namnet antyder, t.ex. så använder jag deras Hand Balm som fotkräm.



Kramalin

2010-04-28 @ 18:07:07
URL: http://www.lyckobacken.se
Postat av: Edun

Använder den runt näsan när jag är förkyld alldeles söndersnuten. Mycket effektivt även för det ändamålet. Dessutom luktar den otroligt gott och känns inte alls fet och igentäppande.

Ett annat tips jag fick av Pia var att helt köra med night cream under vintern då jag får så torr hud då. Denna kombination blev min räddning :)

2010-04-28 @ 18:15:19
Postat av: Carola

Jag surfade in på Pureskins sida en gång till för att kolla in sortimentet lite noggrannare och då ser jag att det finns en kategori som heter Sensitive. Där finns en hel rad produkter, bland annat serumet helt utan eteriska oljor!!! Nu blev jag glad. Ska se till att lägga en beställning så fort jag har råd. :-)

2010-04-28 @ 21:11:24
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Edun: Då ska jag ta lite grand nu runt Leons näsa då den är rödsnuten och dan! Tack för tipset! Och bra att veta det där om nattcrèmen om någon undrar! :) Jag tycker Pureskins produkter är underbara, min hud mår så himla bra av dem!!!



Carola: Jag skulle precis hitta din kommentar inne i mitt bloggverktyg för att se om du lämnat mailadress och tipsa om deras Sensitive-serie! Där finns ju serumet och allt! Otroligt smart av Pia att tänka så, alla vill ju inte/kan inte ha väldoftande produkter, även om det är snäll väldoft!



Hoppas du blir nöjd då får chans att testa! :)



Kramalin

2010-04-28 @ 21:16:49
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0