Tävla om capribyxor!

Onsdag idag och då är det som vanligt tävling med Ekonördarna på Lyckobacken® såklart! Denna gång är det i samarbete med Dandelion Sportswear - ett av de ekoföretag som är med i nätverket Footsteps och som på kort tid etablerat sig stort på sport- och fritidsklädesmarknaden - både för oss ekonördar men även för "vanliga" sport-junkies! 
Detta passar perfekt just nu då jag from. 1 maj kommer att köra socker- och sliskfritt ett bra tag framöver igen. Jag känner att det är på tog för stort sockerintag i mitt liv nu och det fungerar inte så bra som mammaledig att man kör med devisen att man bara ska fika då man är borta hos någon eller själv har gäster. Herregud, jag är borta eller har gäster flera gånger i veckan! Känner att jag har en hel del kilon som ska bort, helst för flera månader sedan, och min mage trasslar och jag vet att det är en följd av för mycket socker. Så from. lördag morgon är det inget socker, inga kakor, ingen glass (ni kan ju gissa vad jag kommer att göra fram till lördag, ni kommer att bli varse imorgon!), inget slisk utan endast en ruta mörk choklad till sedvanliga kvällskoppen med té. Precis så gjorde jag under en lång period förrut då jag höll på gå ner i vikt och det fungerade så bra, kör jag fullt ut får jag starkare karaktär än om jag små-hattar lite hit och lite dit. Målet är att köra året ut till att börja med för då har man fått allt ur systemet och då är det lättare att fika då och då då beroendet är borta.

Dandelion Sportswear grundades så sent som våren 2009 av Nicole Rimér och syns redan i aktuell press med sina vackra, trendiga och bekväma kollektioner. Nicole själv är den som designar alla Dandelions kläder och accessoarer.
Dandelion står för en profan treenighet där de tre E:na Ekologiskt, Etiskt och Estetiskt står i fokus. Kläderna är såklart helt igenom 100 % ekologiska men de är också etiska på det vis att alla i produktionsledet, från den bomullsodlande bonden till sömmerskorna som syr ihop plaggen, får en anständig lön som det går att leva och försörja sin familj på. Eftersom Dandelion bara använder rena naturmaterial och inga gifter utsätter de inte heller varken människors hälsa eller miljön för onödiga påfrestningar. Deras kläder är dessutom estetiska då de är både sköna och lättburna. Där har ni de tre E:na! Kort sagt kan man säga att de gör kläder för aktiva människor som vill göra ett medvetet val utan att behöva tumma på sin bekvämlighet och hur bra låter inte det?

I vinstpotten finns denna gång ett par capribyxor - det par som syns nedan på bilden;



För att knipa dessa snygga brallor som bl.a Blossom Tainton mannekängat i, vill vi att ni svarar på frågan vad det engelska ordet dandelion betyder?

Skriv svaret i kommentarsfältet till detta inlägg och dela samtidigt med dig av ditt bästa tränings-må bra tips! Har du upptäckt en ny träningsform du vill dela med dig av? Eller får vi ta del av just dina wellness-tips på hur man rycker upp sig en grå dag då allt känns trist?

Kom igen nu, detta är en kanonchans!

Byxorna finns i färgerna röd, vit och rosa och finns i strl. S - L. De är lite små i storlekarna så gå upp en strl. större än vad ni annars har. Skriv också vilken färg och vilken strl. ni vill ha om ni vinner!

Lycka till, på måndag utses en vinnare!

Malin ♣

Tävlingen är nu avslutad, tack för er medverkan! 

 

Kommentarer
Postat av: Maria

Hallå! Det betyder maskros. Mitt bästa må-bra tips är att någon gång i veckan ägna sig åt en lugnare träningsform, till exempel yoga. Jag tror att det är just vad många i vår stressade värld behöver då och då. Kramar!

2010-04-28 @ 09:19:44
URL: http://mariaskolding.blogg.se/
Postat av: Vardagstugg

inbjudan är skickad till din mail!



Ha en trevlig dag!

mvh Annelie

2010-04-28 @ 10:46:59
URL: http://vardagstugg.blogspot.com
Postat av: Mariana

Översättning av Dandelion blir maskros på svenska.



Jag tycker ju om de allra flesta träningsformer och man mår-bra av vilken man än väljer... men mycket beroende på din dagsform, hur känner jag mig idag? Vad vill min kropp idag?



Just den här dagen är min träningsform för wellness en lagom lång jogging tur. Njuta av naturen och bara njuta av lunken... också perfekt för gråa dagar.. då naturen också är fantastisk!



Om jag vinner väljer jag ett par rosa capribyxor i storlek S.

2010-04-28 @ 11:31:32
Postat av: Veronika Ekstrand

Hej! Det betyder maskros.

Mitt bästa tips är att sova. Vi behöver sova för att må bra, fatta rätt beslut, vara effektiva med mera. Se till att du har ett svalt sovrum, lugn och harmoni i rummet, varva ner innan du går och lägger dig och framför allt lägg dig i tid!

Om jag vinner vill ajg ha ett par röda i storlek M

kram Veronika

2010-04-28 @ 12:52:55
URL: http://eko.veronikaekstrand,se
Postat av: Surya

Hej hej Malin! Det låter som en god ide att skippa slisket, man kanske skulle haka på?



Byxorna är underbara så jag bara måste vara med o tävla!



Översättning: Maskros

Färg: Rosa eller vit (välj du!!!)

Strl: E de mkt små i strl kanske det e lika bra att ta en L?

Må-bra tips: SÄNK kraven och gör saker för dig själv med inställningen att du gör det för att må bra, bli piggare osv istället för som ända mål att bli smal o snygg. Mkt mer motvierande tycker jag iallafall!



Många kramar

2010-04-28 @ 14:09:52
URL: http://www.skapa-ditt-liv.blogspot.com
Postat av: Helena Wramby

Hej på er!



Maskros!



Mitt må bra tips är ett som jag följer dagligen, jag börjar varje morgon med en halvtimmes qigong som får fart på kroppen o efter det så avnjuter jag en kopp med grönt ekologiskt te!



Jag önskar mig ett par rosa byxor i storlek L!



Med vänliga hälsningar

Helena Wramby.

2010-04-28 @ 18:36:22
Postat av: Cornelia

Dandelion betyder maskor. :)



Mitt bästa tränings-må bra tips är att promenera med en vän. Då kommer man ut och rör på sig samtidigt som man träffar någon man tycker om. Bra för både kropp och själ!



Om jag vinner vill jag ha ett par vita byxor i stl. medium.



/Cornelia

2010-04-28 @ 20:11:27
URL: http://urfunktionagain.blogspot.com
Postat av: Vardagstugg

Skulle ju tävla också..glömde ;-)



Svar: Maskros.



Bästa tipset jag har är låånga promenader med barnvagn med efterföljade gos o mys med en utvilad och glad bebis =)

Skulle jag vinna så önskar jag mig rosa byxor i strl L.



Annelie

2010-04-28 @ 21:06:25
URL: http://vardagstugg.blogspot.com
Postat av: Ida

Hej hej! Det här är lite nervöst för mig, det är nämligen första gången som jag tävlar via en blogg! :)



hur som helst..

Mitt svar är: maskros



En träningsform som jag föreslår är simning, för då använder kroppen i stort sett alla muskler och det är bra träning för konditionen också. Simning är också bra för de som har värk i leder eller muskler. Det är också en träningsform som går att anpassa efter hur man känner! :)



Om jag skulle vinna så önskar jag att byxorna är i strl. L och vita!



kram Ida

2010-04-28 @ 21:07:39
Postat av: Vera

Den otroligt vackra maskrosen - som jag förövrigt anser vara en otroligt vacker växt och inte ett ogräs. Jag minns min barndom och hur vi målade varandra gula med blomman och hur vi gjorde krumelurer med stjälken som vi delade och lade i vatten.



Ang. sockerberoende så fick diagnosen diabetes för ½ år sedan. Jag anser det vara vändningen i mitt liv (även om det är ett ganska högt pris) MEN jag har gått ned 12 kg, och jag har faktiskt inte varit sjuk el förkyld en endaste gång sedan dess - och jag drabbades ganska ofta förut. Och om jag äter lite för mycket socker så reagerar min kropp som ett antabus. Det borde kanske säga hur mycket sockret gör med våra kroppar?



Om jag vinner: Vita i large. Lycka till och tack för en bra blogg.

2010-04-28 @ 22:00:52
URL: http://hallonmuffin.wordpress.com
Postat av: Jenny

Oj, vad kul! Dandelion betyder maskros. Mitt bästa må-bra-tips är att gå upp lite tidigare på morgonen än man brukar och göra en stunds yoga och/eller meditiation. Det sätter fart på hela dagen!



Om jag vinner önskar jag ett par vita i storlek medium.



Tack föe er härliga blogg! Jag får många goda tips och idéer från er.

2010-04-28 @ 22:56:43
Postat av: Annica

Maskros såklart! Finns en bra låt som heter Dandelion av Audioslave. http://www.youtube.com/watch?v=MG5vMDFFceo



Min favoritstund i veckan är på tisdagkvällar. Då stänger jag fritidshemmet i byn där jag jobbar och sedan åker jag till det lokala badhuset och simmar vuxensim! Då är det bara jag och ca 3-4 andra i bassängen, det är tända ljus och spelas lugn musik. Så skönt! Vuxensim kanske är mer populärt på andra badhus inne i städerna men här får jag vara lite ifred. Kroppen får sig en helgenomgång och jag hinner rensa hjärnan på alla fladdriga tankar. En stund i bastun på det och en god natts sömn i rena lakan så känner jag mig som en stålkvinna på onsdagen! =)



Skulle jag vinna så blir jag väldigt tacksam för ett par röda i L, ha det bäst!

2010-04-29 @ 18:22:48
Postat av: Anna

Maskros!



Mitt favorittips är att cykla till Friskis&Svettis och köra ett jympapass. Det som jag tycker om med att jympa förutom att man får röra på sig är all den positiva energi och alla leende man får från övriga jympare.



Om jag vinner skulle jag vilja ha de röda i storlek M

2010-04-29 @ 18:58:40
Postat av: Carolin

Dandelion betyder maskros.



Den bästa träningen för både kropp och själ är en stärkande promenad i skogen.



Jag vill vinna röda large.



Carolin

2010-05-02 @ 15:39:00
Postat av: Ida

Dandelion betyder maskros



Mitt bästa må bra tips är att le, allt känns bättre, man blir piggare & dessutom glädjer man sin omgivning



Ida

2010-05-02 @ 17:44:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0