The veggie-place to be?



Tror ni det bor många veggisar i byn/samhället 2,9 mil bort? ;) Köttsjön - vilket namn!

Nu har jag jobbat bort en massa med bloggen i nästan 6 timmar; svarat på mail och kommentarer, skickat mail, ringt samtal (jo, det går fastän det är söndag), förberett en sak inför tisdag, surrat lite med grannarna som kom förbi en sväng, styrt upp lite i vackraste kalendern, ordnat med lite kommande tävlingar, SMS-snackat med min finaste Clara, gjort lite databaserat med domäner, portaler, adresser och html-koder, försökt frå tag på min vän A för andra dagen i rad, druckit två koppar av det té ni har chans att vinna och letat fram ett recept som behövs för dagens middag.
Allt detta har jag gjort med ett leende för jag är så himla tacksam och lycklig! Livet ler stort mot mig dagligen och jag står med öppen famn och tar emot. De människor, händelser, saker och ting som passerat min väg på senaste tiden är mer än vad jag vågat hoppas på! Förebilder för mig kommer med tips och idéer som man baxnar av samtidigt som man känner att "jo, det är ju fullt möjligt att förverkliga!" Det är fantastiskt då personer som jag tycker är driftiga och företagsamma känner samma sak om mig, sådant växer jag oerhört av! Dessutom händer det en massa i framtiden, så att "the best is yet to come" stämmer verkligen!
Det är ju så, hamnar man i rätt flöde så gäller det att flyta med, för då kan de mest fantastiska saker hända! Och exakt så är det nu, jag har kommit till den punkt att jag knappt längre behöver tänka att jag borde hitta det eller köpa det eller ordna det så hamnar det "av sig själv" framför mina fötter. Lagen om attraktion då den är som bäst! Dessutom så agerar jag så intuitivt instinktivt numer att det nästan känns overkligt hur träffsäkert saker och ting blir.

Åh, måtte detta aldrig ta slut!!!

Tittar jag ut genom det köksfönster som vetter ner mot vägen ser jag strålande sol och klarblå himmel. Tittar jag ut genom de två som vetter ut mot gården ser jag snöstorm och mulet. Man kan tro att Lyckobacken utgör två helt olika länder!

Nu ska i alla fall en eko-blöja bytas i detta Lyckobackenland och en korg med andrahandsfyndade Duploklossar spridas över golvet för att bygga hus med eko-prinsen innan det är dags att ta sig an middagen; hemmagjorda linsbullar med lingonsylt, kokt potatis, gräddsås och inlagd gurka. Smaskens!

Ha en toppenfin fortsatt söndag så ses vi igen imorgon!

Malin ♣


Kommentarer
Postat av: Surya

Låter underbart med det flow du upplever! Härligt!!

Tack för dina fina ord hos mig:-)) Och den där tävlingen ser jag mkt fram emot!

Kram kram

2010-04-18 @ 15:31:45
URL: http://www.skapa-ditt-liv.blogspot.com
Postat av: Malin

Såg du inte färsån som var bara några km längre bort? Galna ortsnamn...:)

2010-04-18 @ 20:29:34
Postat av: Familjen Harju - Ekonördarna på Lyckobacken

Surya: :D Ha det allra finast!



Kramalin



Malin: Va? Herrejisses! Däremot passerar vi ju ett Timmerkojan & ett Semlan men det låter ju å andra sidan väldigt rart i stället! :)

2010-04-19 @ 05:18:43
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0