Dagens eko

Dagens eko;

Känsla: Morgon-seg men glad!
Gjort: Eldat, kikat i ortstidningen, tröstat Leon som vaknade av något läskigt men somnade om på två röda och skickat lite mail.
Gör: Bloggar, dricker té och funderar lite.
Planer: Fortsätta med projekt sy-nya-kuddöverdrag-till-kökssoffan-av-gamla-gardiner, läsa Hälsa som kom igår, vika iordning alla sängkläder och göra morgondagens middag då vi ska på lekdate då! Skönt med färdigt käk då man kommer hem.
Bästa: Att Johan blev så glad igår! :D
I behov av förändring: Jag borde kanske inse att bloggen nu blivit såpass "stor" (fortfarande är den en yttepytte-blogg ute i stora bloggosfären) att jag inte längre kan skriva om vad som helst. Eller? Vissa stöter sig något vanvettigt på det som publiceras.
Men egentligen vill jag skita i det...bloggen är min och passar det inte så läs inte! Och det är ju intressant med de som stör sig för det leder till rannsakan och sjävlreflektion hos mig själv. Fast ibland är det svårt att tänka så. Ja, ja, vi ser väl!
Leon : Blev en Barbapapa-bok fattigare igår då Tofu "misstog" den för ett tuggben. Resterna av gröna Barba-la-la fick ett värdigt slut i vedspisen! ;)
Väder: Det ser ut att ligga snö i luften. *mys*

Malin ♣


Kommentarer
Postat av: Anna Ohlsson

Jag tycker absolut inte att du ska förändra din blogg på något sätt! Den är både mysig, personlig och tankeväckande och om vissa personer har svårt att acceptera det du skriver får de väl helt enkelt sluta läsa. Du är en stor källa till inspiration för mig och säkert för många andra också!

Kram

2010-01-26 @ 10:48:16
Postat av: Therese

Kan inte annat än hålla med föregående talare.

2010-01-26 @ 17:39:03
Postat av: Nadia

Håller också med föregående talare! Något som jag försöker ha i åtanke som min pappa försökt lära mig är att "man kan inte ta ansvar för andras känslor", om folk reagerar negativt på det du skrivit så är det deras egen känsla som de behöver ta itu med. Synd är det när de går till attack mot dig, för det handlar inte om dig, det handlar om dem.... men det är också givande med andra perspektiv!

Kram!

2010-01-26 @ 21:29:23
Postat av: Marita Parwén

Håller också med göregående talare. Jag tycker absolut du ska fortsätta som du gör . Det är därför vi tycker om att läsa din blogg för att du är som du är och jag älskar din blogg. jag inspireras oerhört.



Kram på dig.

2010-01-26 @ 21:37:46
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Anna, Therese, Nadia & Marita: Tack rara ni! Vad glad jag blir! Och Nadia, du har så rätt; det är deras känslor som för stå för dem.

Det känns så trist att känna så bara, men det var igår och nu tar vi nya tag! :D



Ni läsare är bäst! :D kramar om massor

2010-01-27 @ 06:07:19
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0