Tävla om världens vackraste smycke!

Jaaa! Äntligen har tillfället kommit då jag fått chansen att bjuda mina läsare på något ni är många som kommenterat och mailat om. Nämligen detta;



Smycket Manifestera ett underbart liv är ett ovanligt vackert och kraftfullt smycke som symboliserar att man manifesterar ett underbart liv och sänder sedan ut budskapet med regnbågsfärgade strålar rätt ut i universum!

Detta utlottas till någon av alla mina fina läsare i samarbete med härliga Carina på nätbutiken Amuletten! Tack för att vi fick denna chans!
Smycket är helt i äkta silver (Sterling 925)( med en storlek på ca. 2 ½ cm. Kolla in profilbilden på mig om ni vill få en uppfattning om storlek då jag bär det där). Värdet uppstiger till 325 :-, kedja ingår ej.

För att vara med och tävla vill vi att ni signar upp er som kund hos Amuletten (såklart utan köptvång!) och det gör ni här. Passa sedan på att kika runt bland deras digra sortiment av t.ex. rökelser, musik/DVD, smycken, böcker & ekologiska sortiment, och hitta just din eller dina favoritprodukter. Kommentera sedan i detta inlägg att du signat upp dig som kund samt vilken din/a favoritprodukt/er är och då är du med i utlottningen!

På måndagmorgon avslutas tävlingen och vinnaren koras!

Lycka till!

Malin ♣

Tävlingen är nu avslutad, tack för er medverkan!

 


Kommentarer
Postat av: Marita Parwén

Jag har signat mig som kund hos Amuletten, det var en väldigt rolig sida med en massa sådant som jag gillar.Mina favoriter är bla en bok som heter " Hela ditt liv", Shakti mattan, och en jättefin kinesisk lyckta. Naturligtvis det fina smycket.



Kram Marita

2010-01-20 @ 08:48:32
Postat av: Edun

Jag är registrerad som kund. Jag tycker de har ett bra och blandat sortiment. Älskar afrikanska toner och såg att de hade en skiva jag inte sett förut (african voices). Skulle också vilja ha en saltkristallykta, så den går jag och funderar lite på också.

2010-01-20 @ 17:41:44
Postat av: Lisa

Å det pirrar i hjäratat av denna tävling! Jag är registrerad kund hos Amuletten och mina favoriter där är alla kristaller och månadsstenar. Men självklart är det allra finaste just detta smycke som är med i tävlingen.



Ha det gott, kram!!!

2010-01-20 @ 20:19:28
URL: http://omlivetpalandet.blogspot.com
Postat av: Zandra

Nu har jag registrerat mig själv! Självklart så är allt inom feng shui utav intresse och filmen the secret, har boken, men skulle vilja se filmen. Te och örter, flera utav smyckena, några utav tavlorna och affischerna. Det skulle bli en fin lite godis påse :)

2010-01-20 @ 21:20:26
Postat av: Rebecca

Jag har nu registrerat mig som kund hos Amuletten. Jag tycker om eteriska oljor, men fastnade också för änglarna, och går nu och funderar på att köpa en ängel som kan vaka över min sjuka son.

Jag vill väldigt gärna vara med i tävlingen!!

2010-01-21 @ 08:22:42
Postat av: Malin

Åh! Jag har registrerat mig hos amuletten o det finns ju så mkt fint o roligt! Framförallt tycker jag bara "namnet" på smycket betyder massor. Läser just nu "The Secret" o den handlar ju om att just manifestera ett underbart liv. Bara du kan styra dina tankar o tänker du positivt blir livet därefter! Hoppas att jag vinner!

Tack för en bra blogg med mkt nyttig läsning!

Malin

2010-01-22 @ 22:11:08
Postat av: S

Hej hej!

Även jag har nu registrerat mig som kund hos Amuletten.

Efter att ha tittat runt i deras nätbutik kan jag konstatera att jag hittat en absolut favorit bland produkterna: Cherish, Willow Tree. En snidad träfigur på 21cm som bara var så otroligt vacker, en vit kvinnlig figur som "awaiting a miracle".

Hon ser så fridfull ut!



Kram//S

2010-01-24 @ 20:03:38
Postat av: Carolin

Hej!

Jag har signat mig som kund hos Amuletten. Jag gillar allra bäst Shakti-mattan som jag har sedan tidigare men är även ett stort fan av Green&Black's Maya Gold!



Carolin

2010-01-24 @ 22:05:56
Postat av: Henrik / enbättrevärld.nu

Ibland önskar jag att jag vore en tjej så jag oxå kunde få ha så fina smycken! Jag vet en tjej som vore perfekt bärare och jag har oxå tipsat henne om det. Verkligen jättefint och vinnaren kan skatta sig lycklig :) Allt gott / H

2010-01-25 @ 11:19:03
URL: http://enbattrevarld.nu
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Henrik: Det måste ju finnas fina & samtidigt betydelsefulla smycken för män med ju!



Min Johan säger samma sak om våra kläder; han önskar att män skulle kunna bära leggings och oversize tröjor! Och ja, klart han kan om man vill...men ja, du fattar! :)



Detsamma fina du!



Kramalin

2010-01-26 @ 06:45:01
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0