Leon och pappa håller på att förbereda öve...

dsc05256 (MMS)

Leon och pappa håller på att förbereda överliggarstocken innan snälla G kommer med traktorn för att hjälpa oss! Nu ska vi bygga lite sandlåda och efter lunch tar vi en second hand-tur för att införskaffa saker till lekstugan. Vi letar bord, 2 stolar, en spis, gardiner, en duk, en blomlåda och en dörrmatta. Blir spännande att se vad vi kommer hem med!


Kommentarer
Postat av: Nyfiken

Funderar lite ang. ditt miljötänk. Ser att du ganska ofta åker till "stan". Hur ser du på onödig/nödvändig bilkörning?

2010-07-01 @ 12:18:30
Postat av: Ekonördarna på Lyckobacken - fd. Ekoblogg

Nyfiken: Vi på Lyckobacken blir nyfikna på alla som undrar saker om vårt liv men inte vågar skriva ut namn, mail- eller eventuell bloggadress!



Vi åker in till stan då vi har ärenden in. Då vi åkte in till second hand-butikerna passade vi på att helghandla i samma veva. Ofta så samkör vi en massa ärenden men med hundar i bilen och barn så kan man inte vara i stan hela dagar alla gånger även om man kanske skulle behöva det tidsmässigt för att hinna med allt så då blir det kanske så att man får dela upp det. Eftersom Johan jobbar inne i stan så åker han och gör många ärenden på väg hem så att inte vi ska "behöva åka in extra", men självklart åker även vi och hälsar på vänner eller tar en eko-fika inne i stan ibland. Vi sitter inte isolerade på Lyckobacken.



Nästa gång du har en fråga är du välkommen att skriva ut ditt namn, vi halshugger ingen för de frågor ni har, även om de kritiskt ifrågasätter vårt liv eller de val vi gör. :)



Lycka, hälsa & välgång!

2010-07-05 @ 09:18:17
URL: http://www.lyckobacken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0