På kalas

Bellio-Johannas son fyllde två i veckan så vi var ditbjudna på kalas. De har ett ställe de besöker i Övik då och då och då passar vi på att träffas! Som vanligt var det lika trevligt att få ses och ventilera och utbyta idéer och tankar. :) Jag fick lite insideinformation om spännande projekt för framtiden, varav vissa kommer redan nu i höst, och Johanna och hennes kunnige man fick ta del av lite av mina/våra funderingar och planer. Det är ovärdeligt att kunna omge sig med personer som vill en väl och gärma hjälper en på vägen mot framgång.

  

Vi fick världens godaste fika och barntårtan med Nalle Puh var bakad utan tillsatt socker så den var extremt barnvänlig med andra ord! :) Gillas!
Jag glömde dock fota de allra godaste, Leilas kladdkaksmuffins med vit chokladmousse och jordgubbar, receptet hittar ni här! Gör gärna som Johanna och "råka" dubbla mängden mörk choklad, det gör dem ännu godare!!! Men det ska tilläggas att den hemmagjorda glasstårtan i mitten inte gick av för hackor den heller! :P

 

Leon höll sig såklart mest till jordgubbarna som den lille fruktarian han är. Han skulle kunna leva på frukt och grönsaker den där killen!
Saften drack vi ur världens coolaste retro-termos! Visst är den läcker?

 

Johan, Leon och födelsedagsbarnets storasyster åker rutschkana. Jippie!
Toffelmamman smyger iväg bakom häcken för att agera ful fisk i fiskdammen! Ett jobb hon skötte med bravur då barnen till slut hoppade av förväntan innan det var deras tur att slänga över spöt!


Ni är fantastiska, tack för att ni finns och tack för ett fantastiskt mysigt kalas! Längtar redan tills i september!!!

Familjen Harju ♣


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0