Då jag gör pannkaka som räcker som efterrä...
Då jag gör pannkaka som räcker som efterrätt åt oss 3 + crépes åt oss 3 och lunch dagen efter åt Leon gör jag den på 7 ägg * som jag vispar med 9 dl. havre- el sojamjölk *. Jag siktar sen ner 8 dl. dinkel *, siktat el fullkorn, med 3 msk. chiamjöl * och 1 dl. krossat bovete *. Vispa smeten slät och klumpfri och vispa ner ytterligare 9 dl. mjöl med 1,5 tsk. salt *. Låt svälla minst 15 min. och grädda sedan mängder av dem i äkta smör * och servera med era favorittillbehör!
Kommentarer
Postat av: Lisa
ja pannkaka och amerikanska pannkakor är ju faktiskt mer som en efterrätt!
Postat av: Lisa
Är det ägg från Banis måntro?? ;-) Hoppas ni gillade dem.
Postat av: ellie
Nice :)
Postat av: Anonym
Lisa: Ja, fast vi gör de som sagt som crêpes också! :P
Lisa; Ja, det är det! Otroligt goda!!! :D
ellie: :)
Trackback