Då jag gör pannkaka som räcker som efterrä...

dsc04995 (MMS)

Då jag gör pannkaka som räcker som efterrätt åt oss 3 + crépes åt oss 3 och lunch dagen efter åt Leon gör jag den på 7 ägg * som jag vispar med 9 dl. havre- el sojamjölk *. Jag siktar sen ner 8 dl. dinkel *, siktat el fullkorn, med 3 msk. chiamjöl * och 1 dl. krossat bovete *. Vispa smeten slät och klumpfri och vispa ner ytterligare 9 dl. mjöl med 1,5 tsk. salt *. Låt svälla minst 15 min. och grädda sedan mängder av dem i äkta smör * och servera med era favorittillbehör!


Kommentarer
Postat av: Lisa

ja pannkaka och amerikanska pannkakor är ju faktiskt mer som en efterrätt!

2010-06-07 @ 12:45:24
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Lisa

Är det ägg från Banis måntro?? ;-) Hoppas ni gillade dem.

2010-06-07 @ 17:40:00
URL: http://omlivetpalandet.blogspot.com
Postat av: ellie

Nice :)

2010-06-07 @ 18:39:57
URL: http://elliesss.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lisa: Ja, fast vi gör de som sagt som crêpes också! :P



Lisa; Ja, det är det! Otroligt goda!!! :D



ellie: :)

2010-06-08 @ 05:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0