Tävlings-dags!

Onsdag betyder allt som oftast en ny tävling här på Ekoblogg, så även denna onsdag! I potten denna gång ligger Liquid Mineral Foundation från Youngblood. En underbar, flytande foundation innehållandes rikligt med koncentrerat djuphavssaltvatten. Den är rik på havsmineraler och näringsämnen.
Det är en ny typ av flytande foundation som är överlägsen då det gäller att ge fukt och den återfuktar huden samtidigt som huden får en naturlig lyster som strålar håller hela dagen.
Crèmen är oparfymerad och är helt fri från mineraloljor.


Liquid Mineral Foundation appliceras efter din vanliga dagcreme, antingen används den som den är eller under ett mineralpuder. Den kan appliceras både med svamp och fingrarna eller för bästa täckning med en foundation-borste.

Liquid Mineral Foundation passar speciellt bra för normal till torr hud, även hud som lider av rosacea.

Färgen som lottas ut är Sand och den passar perfekt till ljus till medium eller lätt gul hudton. Då jag sminkade mig använde jag denna foundation och den är verkligen helt överlägsen och väl värd sitt pris då den är otroligt dryg.

Värdet på vinsten uppgår till ca. 575 :-

 Bild lånad härifrån.

För att vara med och tävla om denn kanonvinst vill jag att ni letar rätt på det inlägg här i bloggen som av någon anledning fastnat mest hos er. Blev ni berörda, förbannade, glada eller inspirerade? Hitta det, skriv dess rubrik och vilken månad det publicerades på bloggen i kommentarsfältet nedan så är ni med i matchen.

Som vanligt har nu till 10-tiden på söndag på er!

Lycka till! 



Tävlingen är nu avslutad, tack för er medverkan!
 


Kommentarer
Postat av: Ellinor

Jag blev så otroligt glad (kan hända att det inte är riktigt rätt ord) av inlägget Velig mamma i januari detta år.



Det visade på en sådan styrka från dig och inspirerade mig väldigt mycket. Det var ett kort litet inlägg som gav mig perspektiv till mig själv. Mitt "favorit" inlägg är alltså aningen själviskt, men det berörde mig.

Självklar uppskattar jag inläggen om mat, produkter eller aktuella ämnen men just det inlägget gav MIG extra mycket.

Tack

2009-02-04 @ 12:02:23
URL: http://ellinorens.blogspot.com
Postat av: pernilla

Det inlägg som jag gått tillbaka till flera gånger är "Non-fantastic plastic!" där du skrev om de olika märkningarna på plast. Jag följde även kommentarerna med stort intresse.

Jag, antagligen precis som alla andra som läste, började titta närmare på märkningarna på de plaster som fanns i vårt hem.



Själva inlägget upplever jag är så talande för hela vår miljösituation - vi tror att vi lever så sunt, men tittar man noga på någonting så är det kanske inte så bra som det verkar...

/pernilla

2009-02-04 @ 13:29:15
URL: http://www.hellrehallbart.blogspot.com
Postat av: Lisa

Jag inspireras av alla dina inlägg, men det inlägg som berör mig mest är din Förlossningsberättelse som du skrev i oktober. Jag får nästan en tår i ögat av att läsa det, för det är så fantastiskt hur fint det var och hur bra det gick trots att han kom så tidigt till er. Härligt att du delade med dig av en så fin och personlig händelse! Kram!

2009-02-04 @ 13:53:15
URL: http://lmh.blogg.se/
Postat av: Cecilia Karlsson

Inlägget om olika typer av plast som finns i exempelvis matlådor och andra förpackningar var något jag fastnade extra för. Jag gav mig genast ut på "skattjakt" i köket för att titta vilka dolda faror som lurade bakom köksluckorna. Har även kommenderat samtliga inom familjen att göra detsamma hos sig, så artikelns budskap har verkligen spridit sig som en löpeld !

2009-02-04 @ 15:04:04
Postat av: Malin

Det inlägget jag minns bäst just nu är det där du beskriver hur ni gör för att kunna köpa mycket eko.

Inspirerande och tänkvärt tycker jag

När KRAV-märkt får råd(a)! 09-01-21 kom det

Postat av: Malin

blogglänken blev tokig innan :(

2009-02-04 @ 20:39:55
URL: http://www.mallinpallin.blogspot.com
Postat av: Annelie

För mig är det inlägget "It's shakti-time" från Januari i år. Jag hade i och för sig hört talas om shakti-mattan innan, men det var som det inlägget som fick mig att äntligen "få tummen ur" och beställa en!! Och vilken grej! Även fast jag inte använt den så länge så är jag helt fascinerad över hur bra den funkar. Absolut värd varenda krona.



Så tack Malin för att du skrev om mattan just då.



kram/Annelie

2009-02-04 @ 20:54:26
Postat av: Karolina

Jag har gillat många inlägg extra mycket. Men särskilt inspirerad blir jag av inlägg som handlar om mat och recept. Så det får bli ett sånt som är mitt favvo-inlägg. Och ska jag välja ett bland dem får det bli inlägget "Indisk paneer" från 21 jan. Det receptet testade jag lagade samma kväll som jag läste det, och både jag och köttförtjusta sambon tyckte det var mums!

2009-02-05 @ 12:19:50
Postat av: Nadia

Men kanske jag blir mest berörd av Dagens Tacksamhet. Vet inte exakt varför men tror att det har dels med omvärldens ständiga klagan på allt möjligt men kanske har det mest med mig själv att göra. Jag har faktiskt svårt för att se på de positiva sakerna... fokuserar lätt på de negativa och det är så fruktansvärt destruktivt... Jag borde skriva ner Dagens Tacksamhet varje dag själv. Tror minsann att jag ska börja med det idag. Skall sätta upp ett snyggt ark papper på kylskåpet jag (och sambon) kan läsa och på så sätt suga i oss den positiva energin som det kommer att utstråla... :)

2009-02-05 @ 13:04:40
Postat av: Petra

Oj, vad svårt det var att hitta, jag har letat och letat. Men bingo! Hittade det!

Jag har haft ett inlägg i tankarna som jag känner är riktigt "Malin" och som jag gillar starkt. Det har fastnat i minnet för de fina bilderna och den roliga texten, jag kommer ihåg att jag skrattade högt när jag läste det.

Kärlekskrank mama 2 be! 2008-07-24

2009-02-05 @ 16:42:40
Postat av: lotta

ditt inlägg, Mat i sängen? nu i februari, fick mig att beställa två dinkelkuddar + lite andra nödvändigheter. hade egentligen planerat in storshopping i helgen då jag behöver massa nya saker till sovrummet; kuddar, lakan, täcke osv. efter att jag nyss sett programmet om dunhandeln så stod det inte på längre listan. tur fick jag som gick in på din fina sida och fick läsa om dinkelkuddar! :) nu längtar jag tills jag får sova gott med huvudet på dinkel och förhoppningsvis (inte!) smeta lite youngbloodfoundation på denne ;)

2009-02-05 @ 17:49:02
Postat av: Lisa / Vildängel

Även jag bär med mig inlägget om farlig plast som du skrev i okt extra mycket. Det var så tydligt, informativt och faktiskt chockerande trots att jag ju var medveten om att mycket plast inte var bra.

Så TACK för den informationen och TACK för massa annat bra som du skriver!!!

2009-02-06 @ 09:51:29
URL: http://vildaengel.blogspot.com/
Postat av: Lisa / Vildängel

...Och när jag letade runt efter plastinlägget så hittade jag att du tipsat om att jag gav rabatt + bidrag till Naturskyddsföreningen under miljövänliga veckan. Det hade jag helt missat, så stort TACK i efterhand!

Detta inlägg är förstås utom tävlan.

Hoppas hela lilla fina familjen får en skön helg!

2009-02-06 @ 10:09:53
URL: http://vildaengel.blogspot.com/
Postat av: Anna Kittybloggarn

http://ekoblogg.blogg.se/2008/august/biltvatt.html#comment I augusti 2008 läste jag om er biltvätt. Det var precis när jag började läsa här om jag minns rätt. Jag fastnade här dels för miljöinriktningen men också för att du resonerade och diskuterade.

2009-02-06 @ 12:42:25
URL: http://bloggenomkittydrew.blogspot.com/
Postat av: yoginimaria

Jag blev busglad då jag såg att du tatuerat in Leons lilla handavtryck. Kärlek 4-ever =)



2009-01-16 @ 16:08:39 Mobil-blogg



Ta-daa! Nu är Leon-skrudden för alltid förevigad på mammas kropp!



http://ekoblogg.blogg.se/2009/january/ta-daa-nu-ar-leon-skrudden-for-al.html#trackback

2009-02-07 @ 21:05:58
Postat av: johanna

2008-07-21 Tigerkaka



En av min mormors bak-specialiteter är just tigerkaka, så det blir några kg (!?) per år som slinker ned i magen. När jag såg ditt recept så skrev jag ut det för att visa henne hur ekologisk man faktiskt kan göra kakan. Min mormor hade tidigare knappt ens handlat ekologisk mjölk, men nu minsann är hon med i matchen. Det gjorde och gör mig glad ända in i själen! ;)

2009-02-08 @ 02:54:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0