Tilläggskommentarer

Vad roligt att så många tävlade! Det var jättespännande att läsa era svar och som jag misstänkte var det en brokig skara; vissa vill ha mer personligt om mig (t.ex. bilder och musik) medan vissa ville ha mindre av det och mer av t.ex. skönhetstips eller recept.
Bilder skulle jag vilja delge er mer men vi har så himla dålig kamera att det inte känns kul. Har tänkt vi ska önska oss en bättre då Johan fyller 30 i sommar, så jag hoppas det kommer en nyare då. Men visst, några fler bilder kan jag bjuda på! :)

Jag har som målsättning att vara ner undersökande och kritisk granskande (inlägget om plasten exempelvis) men tiden verkar inte ha räckt till för det sedan jag blev mamma. Men det kommer, jag har inte lagt det åt sidan utan väntar bara på "the gift of time". För det är så, att det tar tid. Ta inlägget "Malin's favourite things" som exempel; det tog över en timme att sammaställa eftersom det först ska skrivas och korrekturläsas, sedan länkas och kanske hitta en bild eller så. Därför är typen av längre inlägg tyvärr lite bristvara i nuläget. Det tar ännu längre tid om det dessutom är ett inlägg då man vill kolla upp källor och så, som exemplet med plasten ovan. Tänker dock åtgärda det framöver då tillfälle ges.

Eftersom vi är på husjakt så hoppas vi såklart snart kunna hitta och flytta in i vårt drömhus och då kommer bloggen att få en liten annan vinkling gällande odlingsbiten. Det är svårt att testa kompostera och blogga vettigt om det då man bor mitt inne i stan i en liiiten lägenhet. För oss är det ett nog stort projekt att förvara källsorteringen här hemma. Då vi flyttar ut på landet ska vi ha egna höns, växthus, frilandssådd, bärbuskar och fruktträd så då kommer det att handla mer om sådant på bloggen. Hur vi odlar, vad vi gör med det vi skördar och så vidare. Vi har även en diger skara idéer på praktiska lösningar för hemmet som vi tänker förverkliga då och självfallet kommer det att bloggas om dem!

Glöm inte bort att kolla bland kategorierna för att se tidigare inlägg; där finns redan saker skrivna om t.ex. hudvård, make up och skönhetsvård. Recept-kategorin börjar bli hyfsat välfylld vid det här laget, något jag hoppas ni orkar leta er igenom om ni är på jakt efter lämpliga mat-förslag. 

Jag gillade det som en läsare skrev om att få det mer till mina försök till en ekologisk vardag, eftersom bloggen heter just det. Bra! Man snöar lätt in och jag tänker att det är det jag gör eftersom jag bjuder in er till min vardag och den är såpass ekologisk. Men man snöar lätt in och bli hemmablind så det är bra att bli påmind, ska försöka skärpa mig med det.

Jag är så glad för alla tips, idéer och den konstruktiva kritik ni bjöd på. Sen är jag evigt tacksam över att ni väljer att läsa bloggen!

Många kramar Malin


Kommentarer
Postat av: eco chic

Tack för en bra blogg :)

2009-03-01 @ 11:19:54
URL: http://ecochic.blogg.se/
Postat av: JohannaW

Tack för all din positiva energi! Du har inspirerat mig och min familj så mycket. Hoppas jag i min tur kan ge med mig lite till dom runt omkring mig.

2009-03-01 @ 17:13:02
Postat av: Malin Harju

eco chic: Tack själv! Du har ju en toppen-blogg! :)



JohannaW: Men så glad jag blir, vad kul att höra!



Lycka, hälsa och välgång!



Kramalin

2009-03-02 @ 07:40:19
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: hippihäxan

Hi hi, tror du att du får mer tid att blogga när ni skaffar hus, trädgård, höns etc...??



Nej skämt åsido, man gör det man tycker är kul och då orkar och hinner man.

Hoppas att ni en dag hittar ert drömhus! Det är underbart att bo på marken, det är underbart att odla och det är underbart med höns, saknar mina, men det är också energikrävande...



Kram emelie

2009-03-02 @ 19:08:18
URL: http://hippihaxan.se
Postat av: Malin Harju

hippihäxan: Ha, ha, nej inte mer tid kanske men vinklingen på bloggandet kanske förändras! :)



Hönor är inte det fösta som kommer att flytta in, först ska vi ha ett par somrar då vi odlar och kommer igång med det, sen får hönorna komma och bo! Men på sikt så!



Kramalin

2009-03-03 @ 07:31:40
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0