Blogg-support

Har sparat över allt som handlade om mat och alla recept i en gemensam kategori, Det handlar om mat, och därför är Recept tomt om man klickar där på webben, men den går ändå inte att ta bort under kategorier.

Argh! Jag avskyr sån't här! Nu har jag alltså en tom kategori, Recept, och den går inte att deleta. Finns det någon vänlig själ där ute som vill hjälpa mig vore jag evigt tacksam!


Kommentarer
Postat av: Sara

Till er räddning, väna mö! ;)
På din bloggs "startsida" så går du in på fliken "Blogg". Där fortsätter du sedan vidare till fliken "Kategorier". Där är det sedan bara att klicka i den fliken du vill ha bort, och trycka på "Ta bort markerad kategori".

Lyckades det?

Jag gick in och letade upp det direkt. Tycker om att hjälpa till! Och ja, det kanske blir ett mail ivägslängt nån dag. Jag blev himlans glad över att du höll med om mina socker-tankar, ibland känner jag mig nästan kvävd av alla som tänker annorlunda.
Kram!

2008-04-17 @ 11:18:19
URL: http://blissara.webblogg.se
Postat av: Malin Harju

Sara: Har redan testat det, det första jag gjorde, och då står det bara att kategorin innehåller ett eller flera inlägg som först måste tas bort. Men det gör den inte för alla kategorier är flyttade och om man klickar på kategorin på webben så är den ju tom.

Så, jag är fortfarande lika rådvill, men tack ändå för att du försökte!

Kramalin

2008-04-17 @ 11:20:19
Postat av: Sara

hm. Hm. Kanske är det så att det behöver över natten på sig för att uppdatera systemet och "fatta" att kategorin är tom? Har du inte redan testat att logga av och på bloggen så tipsar jag om det, men det har du redan gjort misstänker jag.

En annan ledtråd kanske är om du har kategorin som standardkategori för några inlägg, det syns direkt under kategorierna på den sidan. Men det misstänker jag att du inte heller har!

Så annars är jag nog inte till hjälp.

PS: Om du nu växer som du gör (på bloggen alltså, haha), så är jag ganska stolt över att ligga högt på din länklista. Kanske fler hittar till mig också!

2008-04-17 @ 11:25:15
URL: http://blissara.webblogg.se
Postat av: Malin Harju

Sara: Jag har loggat av och på x antal gånger, men den kanske behöver nåt dygn på sig, men vet ju inte...

Hade inte den som standardkategori heller, kollade det nu. Ja, ja, får väl avvakta och se!

Ha, ha, ja det låter bra det! Tur du börjar på B eftersom länkarna hamnar i bokstavsordning! ;)

Massa kramar!

2008-04-17 @ 11:29:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0