TorsDagens tacksamhet

...blir innestående. Inte för att tacksamheten uteblivit utan för att den är personlig. Ville dock bara skriva det så att ni inte tror att jag glömt bort att vara tacksam idag!

Vad är Ni tacksamma över idag? ♣

Kommentarer
Postat av: Erika

Ja, musik är verkligen underbart. Jag har lagt in låtar från nästan alla mina cds i en playlist i datorn. Så det är bara att sätta igång den när man kommer hem och vill lyssna på något =)

Idag är jag tacksam över att jag återigen fick en påminnelse om The Secret.
Var trött när jag kom hem och kröp ner i soffan och slog på tvn. Det var Opera och de pratade om just det. Då kom jag att tänka på att vissa saker som nu händer måste vara resultatet av mitt positiva tänkande. Har inte reflekterat över det förrän idag när jag såg programmet.
Så jag måste ha gjort något rätt så nu gäller det bara att fortsätta på samma bana så blir det bara bättre =)

2008-04-03 @ 16:24:24
URL: http://morgondimma.blogg.se
Postat av: Sara

Först till Erika: kul med the secret! Shit, jag blir så tokigt inspirerad varje gång jag hittar en till människa som delar mina tankegångar på det området! Blogg kollas in snart...

Sen till dig Malin :)
Tack för tipsen, kollade in shopen direkt och ska definitivt kolla mer!!! Du är en sån skattkammare!!! Kanske har de tom en sån fairtrade-pin som jag såg på en jacka på stan och haft i huvudet sen dess?
Önskar dig en fantastisk kväll, och upptäcker att du just nu är bättre än mig på dagens tacksamhet! Bra när vi kan inspirera varandra.

Kram!

2008-04-03 @ 19:43:22
URL: http://blissara.webblogg.se
Postat av: Malin Harju

Erika: Jag är ju hemma eftersom jag inte mår hundra, så jag såg också Oprah! Blev jätteglad då jag också fick en ny "The Secret-boost" och upptäckte samma sak som du; vissa saker i mitt liv just nu är frukten jag kans skörda av mitt positiva tänkande samt att jag visualiserat vissa saker. Det är ett sådant skönt tänk; tänka att allt ordnar sig, släpp taget och så blir allt bra liksom!
Helt ofattbart egentligen, man önskar att alla kunde tänka på samma sätt!

Massa kramar till dig, fina vän!

Sara: Ja, jag tycker också att det verkar vara en jättebra shop! Blev så glad då de hade tipsat mig! :)
Ha en toppenskön fredag och en underbar helg!

Kramalin!

2008-04-04 @ 07:51:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0