Även i en genomtänkt värld behövs

MMS

Även i en genomtänkt värld behövs lite ytlig flärd för ultimat välmående. Därför är nu naglarna lite jul-snygga då fingrarna knapprar på tangenterna!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Att må bra kan ju ibland handla om ytan också. Och vem vill inte vara lite extra julfin såhär års. Har själv shoppat en ny fin outfit som ska has på julafton och nyår (som inte är ekologiskt på något sätt alls!). Måste tipsa om en superfin rosa tunika/klänning på Indiska som är eko. Provade den i lördags och den är sååå fin, men den passar inte min kroppsform vid det här laget. Men det skulle nog sitta som en smäck på dig. Kram!

2008-12-22 @ 12:43:04
URL: http://lmh.blogg.se/
Postat av: Erika

Verkligen julsnygga naglar. Det är annat mot mina tilltuffsade naglar. Om jag har nagellack kan jag inte låta bli att peta bort det =)



2008-12-22 @ 20:59:14
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Lisa: Åh, jag som älskar rosa! Dock har jag redan ca. 10 x så mycket kläder som egentligwn behövs så jag törs inte ens kika på den! ;)



Är nyfiken på det du ska ha på dig!



Erika: Tackar! Men jag har otroligt bra nagelkvalitét, och jag har jobbat som manikyrist så jag antar att jag har det väl förspänt gällande att hålla de OK. :)



2008-12-23 @ 11:13:41
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0