Dagens eko

Dagens eko;

Känsla:
Fysiskt pigg och utvilad, Leon har nämligen sovit extremt bra dessa nätter! :D Inatt sov han till och med över ett mål (vilket vi bara gått och väntat på) så nu börjar han bli stora pojken på riktigt. Mentalt är jag dock trött.
Gjort: Gjort naglarna jul-fina med fransk manikyr, ätit polkabräck som Johan regelbundet bjudit mig på ;)
Gör: Bloggar, svarar på en massa blogg-mail.
Planer: Fixa på lite inför analkande julen, mysa över det faktum att vi får vara tillsammans!
Bästa: Julfriden som infunnit sig!
I behov av förändring: Johan's sjuka syster med familj (förkylningar) som vi inte kan träffa nu över jul. Förhoppningsvis hinner de pigga på sig innan de åker tillbaka hem igen så att de hinner träffa Leon lite, de har inte gjort det ännu (var förkylda sist de var hem också!) och bor 60 mil bort! :(
Leon: Sover i baby-skyddet i vardagsrummet med pappa, snörvlar lite i halsen så han får koksaltlösning genom näsan innan varje gång han ammas så att det drar med sig "skiten".
Väder: - 5 grader, isigt och ett par cm.  snö som kom inatt! Det verkar som om den kommer att få ligga kvar över juldagarna, jippie!


Kommentarer
Postat av: mamma

Ett par cm snö räcker inte, det har nog kommit minst en decimeter - åtminstånde där vi bor. (Jag vet, jag sopade nämligen av en bro och två bilar i morse). Kul att det verkar bli en snövit jul i år till skillnad från den gröna vi hade ifjol

2008-12-22 @ 09:24:31
Postat av: Malin Harju

mamma: Är det så mycket? Ja, det kanske det är! :D Japps, det vita uppskattas! Det blir ju så mycket finare då! :)

2008-12-22 @ 09:25:53
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0