Dagens eko

Dagens eko;

Känsla:
Trött och less i kroppen men glad i sinnet!
Gjort: Nyss vaknat, pratat med sjukvårdsrådgivningen som tyckte vi skulle uppsöka läkare angående Leon's slemmiga och skrovliga hals (inatt har han låtit konstant och man ser att det har varit jobbigt för honom) så idag har vi tid på VC på förmiddagen. Sköterskan jag pratade med tyckte han gått för länge (2 veckor) eftersom han fortfarande är så pass liten. Skönt! Äntligen en vettig människa på den där rådgivningen!
Gör: Bloggar och dricker blåbärs-té.
Planer: VC, tvätta lite och ta igen förlorad natt-sömn! Ikväll ska vi till min kusin med man och krama en bebis-mage, lämna lite grejor som de ska gå till analkande knyttet och spana in deras nya hus! Jätte-kul!
Bästa: Att jag för försat gången sedan Leon började snörvla på inte känner mig orolig. Varför vi ringde imorse var mer för att kolla om man verkligen ska fortsätta ge koksalt i all oändlighet utan att det blir bättre. Bra, jag börjar äntligen ta till mig det egna rådet att man är vad man tänker! :D
I behov av förändring: Ingenting idag!
Leon : Lite utmattad sover han nu och kraxar och hostar mellan varven. Är dock lika chamerande glad som vanligt! ;) Söten våran!
Väder: För mörkt ute än för att jag ska kunna se något... :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0