Idag tar bloggen bak-ledigt till f

MMS

Idag tar bloggen bak-ledigt till förmån för havrekex-tillverkning! Ca. 160 fantastiskt goda och ekologiska kex ska bakas och frysas in - och såklart provsmakas i massor! :-D Receptet är från mormorsmor och fin under Mat-kategorin för den bak-sugne! Vi ska även hinna med besök av morfar och bonus-mormor under eftermiddagen! Trevlig lördag! :D Kramalin


Kommentarer
Postat av: VintageRetroPrinsessa

Hallå Malin :0)

Läste du tidningen sju i går ????

Ja det antar jag att du gjorde :0)

kul att Johan var med till med min pojkvän såg i tidningen -

:=)))))

Ekologiska familjen =)))

2008-12-06 @ 11:35:50
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Ika

Jag vet inte om du har lagt märke till det, men blogg.se har ändrat sina normalinställningar så att man numera inte kan se hela blogginlägg om man följer bloggar med hjälä av en rss-läsare. Blogg.se-anmvändare kan själv gå in och ändra sina inställningar så att rss-flödet visar hela texten, och så att man slipper klicka sig vidare från GoogleReader (eller vad man nu använder) för att komma åt att läsa mer än de första raderna. kan du vara så snäll och fixa det här? Det skulle göra det mycket enklare för mig (och många andra) att läsa din blogg efter förändringarna...

2008-12-06 @ 13:36:24
URL: http://cassiopeia81.wordpress.com/
Postat av: Malin Harju

VintageRetroPrinsessa: Ja, jag läste det! ;) Inte alla dagar eko-hunkpappan får vara kändis! ;D



Ika: Nu är det fixat! Ber om ursäkt, visste inte om att blogg.se ändrat det!

2008-12-06 @ 14:21:48
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Veronika

Hej Malin!

Tänker återkoppla till ett mail du skrev tidigare i veckan om att ni inte ska vaccinera Leon. Om du vill skulle jag gärna vilja höra lite om era tankar kring detta. Går själv i samma funderingar men eftersom mina barn är tre och fem år har de redan hunnit få några vaccinationer innan deras mamma började fundera! Skulle gärna höra hur ni tänker.

Postat av: Malin Harju

Veronika: Vi har läst på så det är ett ytterst genomtänkt beslut från vår sida. Dock har vi funderat länge och stött och blött fram och tillbaka. Vi anser att de biverkningar och skador som kan uppkomma av vaccinet är fler gånger värre än att eventuellt drabbas av någon av de sjukdomar man som ovaccinerad löper risk att drabbas av.

Dock är det ju så att läkemedelsindustrin är rätt korrupt och vården rätt uppköpt av den, så forskning som påvisar skador av vaccin tillåts inte komma fram inom sjukvården.

Via antroposoferna i Järna (se min länklista) kan man ta del av väl genomförd forskning på barnklininker med mer alternativ syn som är det som ligger till grund för vårt beslut. Vi beställde skrifter därifrån och tog på så vis del av alla bakomliggande faktorer till att varje vaccin uppkommit i Sverige och de var till stor hjälp. Genom att maila [email protected] kan man beställa skrifter om just detta.

I vårt fall har vi också gått mycmket på magkänslan, mycket för att den lett oss rätt varje gång hittills, och den är ju kanske svår-definierbar i vissa fall och dessutom lite svår att motivera för vissa, men för oss känns detta rätt. Just nu. Skulle den del av forskningen vi förlitar oss på visa att det inte finns några allvarliga risker med att vaccinera kommer vi att ompröva vårt beslut då det inte är gjutet i sten.

Hör gärna av dig igen om du känner att du undrar över mer, min mailadress finns under profilbilden till höger.



Lycka, hälsa och välgång! :)



Kramalin

2008-12-07 @ 09:00:15
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0