Shakti-ring

Igår då jag handlade på Grön Gåva så hade Elisabeth fått in Shakti-ringar från samma företag som vi köpte Shakti-mattan ifrån. Jag var tvungen att prova och det blev nästan slagsmål mellan makarna här hemma under kvällen, den var nämligen så skön!

 

Man trär den över fingret och drar den fram och tillbaka 20-60 ggr/finger och detta stimulerar alltså de meridianer som går ut i fingrarna från kroppens organ. Organen får på så vis stimulering samt att de fem elementen påverkas. Det kändes alldeles underbart efteråt, varmt och skönt och liksom "livfullt" på något vis!


 

Kommentarer
Postat av: rocketqueen

Va! Den där känner jag inte till! Måste forska mer i saken... Och förresten, vad underbart vacker du är på presentationsbilden!

2008-12-12 @ 09:33:10
URL: http://rocketqueens.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

rocketqueen: Ja, gör det! Den var jättehärlig! :)Åh, tack snälla! Nu ska dock håret sparas ut igen, efter ½ år med rakat saknar jag lite att "hålla på med"!

2008-12-12 @ 09:36:54
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Ika

Nu blir jag också nyfiken på hur shaktiringen känns... Har sneglat lite på dem tidigare i och med att de finns synligt invid kassan vid stadens ekobutik, tittade på dem senast igår när jag hämtade årets (men inte vinterns!) sista ekolåda och bunkrade upp med lite russin inför lussekattsbak. Kanske måste köpa en nästa gång jag är där...

2008-12-12 @ 10:23:28
URL: http://cassiopeia81.wordpress.com/
Postat av: Malin Harju

Ika: Du måste testa den! Till det facila priset dessutom. Väl värd slantarna! :)Härligt att ni fortsätter få ekolådor, våran har tagit slut för säsongen nu... :(

2008-12-13 @ 10:03:39
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Ika

De ekolådor som jag beställer har förändrats lite, men kommer som sagt fortfarande. Nu innehåller de potatis, rödbetor, palsternackor, morötter, kålrot och rödkål - "säsongsgrönsaker", alltså. Jag tycker att de utmanar mig att bli bättre på att använda vissa grönsaker i maten - men rödbetorna ska brorsan få ta med sig till mamma när han har ärende dit idag, för hon har betydligt mera nytta av dem än vad jag har, och jag vet att hennes är slut. Jag lär ju ändå få äta dem på julbordet. :)

2008-12-13 @ 13:41:44
URL: http://cassiopeia81.wordpress.com/
Postat av: Malin Harju

Ika: Jag älskar rödbetor, för mig skulle de kunna få komma oftare! :)Härligt med sådana kvalitétsgrönsaker och råvaror på julbordet! :D

2008-12-14 @ 09:54:27
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0