Bröllop

Det är nu ungefär precis ett halvår sedan jag och Johan gifte oss. Wow säger jag bara. Det var den alldeles mest perfekta dagen i vårt liv! Har hittills aldrig varit så lycklig!

 Malin ♥ Johan 4/8 - 07

Idag är det så dags för bröllop igen, dock inte för oss! *ler* Ska bli väldigt kul då det är några av våra närmsta vänner som ska knyta hymnens band, dessutom känns det väldigt härligt med ett vinterbröllop. Synd bara att Kung Bore inte kunde komma, ute är ca 2 cm is, that's it!

Om man vill ha i åtanke hur man kan göra sitt bröllop mer ekologiskt kan man verkligen ta till sig tipsen som finns hos Asfaltblomman. Där finns förslag på ekofrisörer, transportsätt mm. Nedanstående förslag gillar jag också;

Tips för ekologiska bröllop

  • Minimera transporterna genom att välja en plats för bröllopet som kan nås med kollektivtrafik och uppmana gästerna att åka kollektivt eller samåka.

  • Inspirera genom att välja ekologiska bröllopskläder och en naturskön plats.

  •  Välj ringar och smycken med omsorg

  • Bjud på ekologisk och närproducerad mat. Välj rättvist producerat kaffe, choklad etc.

  • Strunta i presenter, be om ekologiska sådana eller om att få upplevelser, t.ex. en romantisk kajaktur i skärgården.

  • Ta tåget på bröllopsresan, med egen sovkupé förstås!

                                                                                                    Saxat från Asfaltblomman!

(Där finns också en jättebra del med länkvänner där man kan hitta hemsidor och bloggar om ekologiskt tänk. Susanne har länkat till min blogg där också och det är jag glad för!)

Ha nu en trevlig lördag allihopa, det tänker då jag ha! Misstänker dock att det kommer att gå åt en hel del näsdukar, borde kanske ha införskaffat linnenäsdukar för miljöns skull? Ha, ha! Väger kanske upp av att vi återupladdningsbara batterier till kameran? *ler*

♣ Malin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0