Hemma-spa på eko-vis

Min underbare man ♥ (snart är det en Johan-blogg och inte en ekoblogg, men strunt samma!) väckte mig imorse med nybakta dinkelscones och ekologisk morotsmarmelad och té på sängen. Lotus tyckte det var mums och försökte få åt sig mycket det bara gick han också!
 
Efter frukosten fick jag gå en trappa upp till ett nyupptappat bad och fick lite skrubbning innan jag nu sitter här; varm och mjuk med en undran hur jag ska orka göra något "vettigt" av dagen. Nedan kommer lite tips på hur det skulle kunna se ut med ett ekologiskt hemma-spa; håll till godo!

# Ljus är A och O för att mysfaktorn ska bli hög! Gärna väldoftande sådana och såklart utan en massa svavel-gifter som förpestar den aromatiska luften. På e-beautyshop finns Complete Bliss Happiness Candle som endast innehåller 100 % ekologiskt, vegetabiliskt vax samt äkta essentiella oljor. # För att lyxa till badvattnet kan man stänka ner några droppar eterisk lavendelolja tillsammans med Lavender Shower Gel från Urtekram. Köps på Grön Gåva.



# Det är viktigt med musik och tilltugg också då man myser. Jag är ett stort fan av keltisk, meditativ musik och lyssnar gärna på rent instrumentala ballader av t.ex. harpa eller piano. Vattumannen, CDON och Grön Gåva för att nämna endast några har ett bra utbud att välja mellan! 

Som tilltugg väljer jag gärna färsk eko-frukt (där är druvor en stor favorit), lite choklad från Green & Blacks och en kall, god dryck! Som dryck kan man endera köpa något gott ekologiskt eller välja citronvatten. Hemma renar vi vårt vatten i en kolfilter-tillbringare som vi köpt på Life och sedan pressar vi ner några droppar citron- eller lime från färska eko-frukter eller från Kung Markatta.

Varsågoda att må väl!

Salus Per Aqua ♣



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0