SönDagens tacksamhet

Jag fick en underbart lugn start på en dag utan av krav (annat än härliga KRAV, ha, ha!) och jag känner mig förvissad om att dagen kommer att fortsätta så. Jag planerar för härliga hundpromenader, besök hos vänner, en härlig rotfruktsmiddag, Pilates, mys, mindfulness, good thinking i allmänhet, läsning ur "The Secret" och kärlek. Dagen kommer att avslutas med sedvanliga lilla chokladen och "Hemma hos Jamie".

Dagens tacksamhet är; lugn, ro och harmoni idag.

Det tackar jag för! ♣

Kommentarer
Postat av: Johan

Mmmm tack för middan igår, de va så himla gott. Önskar det fanns en portion på bordet hemma nu istället för gröten jag kommer att koka ;). puss!

2008-02-25 @ 11:53:00
Postat av: Malin Harju

Johan: Ha, ha, du är söt du! ;) Maten var lika god i lunchlådan idag som den var på middagsbordet igår!

Nu ska jag gå och ha lunch, älsklingen min! Ses 16.00!

Puss!

2008-02-25 @ 12:13:42
Postat av: Sara

The Secret! Jag vill så gärna, så gärna, se filmen. Men då jag hört rapporter på att den bara går att ladda ner, så vill jag inte då jag bara laddar lagligt. Du har inte hört nåt annat? Annars kanske jag får fixa boken istället. Gillar du den?
Tycker dina tacksamheter är jättefina!! Och jag tror som du, vissa människor har inte lärt sig att vara tacksamma. Och det tror jag beror på att de inte förstår hur mycket det hade gett dem.
Vissa människor vill helt enkelt inte må bra, tror jag. Är för lata och fega för att våga. För det kan vara skrämmande att må bra!! Och speciellt vägen dit.
Men kanske du och jag kan göra att fler hittar vägen!
Kram till dig!

2008-02-26 @ 15:14:52
URL: http://blissara.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0