Tommy Svensson

För lite drygt 1 år sedan var jag och Johan tillsammans med några vänner på en föreläsning som helt förändrade vårt liv. Mannen som föreläste heter Tommy Svensson och är en guru i vårt liv. Han har bl.a skrivit "Handbok för den kräsne konsumenten" och "Handbok vid graviditet och amning". Båda böcker tar upp alla de farliga tillsatserna som finns gömda i den mat vi får i oss, och i den senare boken hur det kan skada och påverka fostret/det nyfödda barnet vid amning. 
Bakom alla E-nummer i innehållsförteckningen på livsmedelsprodukter döljer sig farliga gifter som kan leda till både sjukdomar och allergier. Tommy är desutom en stark förespråkare för giftfri/tillsatsfri mat, eko-tänk och närproducerade varor. Klart vi gillar Tommy!

Signa upp er för ett nyhetsbrev eller ladda ner och läs dem i pdf-format här, klicka på ikonen Nyhetsbrev.

Böckerna finns att köpa bl.a på Grön Gåva eller via Tommy's företag Utbildningscenter


Kommentarer
Postat av: Lisa

Har du läst "Den hemliga kocken" av Mats-Eric Nilsson? Den tar upp en massa bra saker som har med matfusk att göra. Vet dock inte hur mycket likheter den har med Tommy Svenssons böcker, men kanske värt att kolla upp.

2008-04-01 @ 18:57:52
URL: http://aquamarine.webblogg.se/
Postat av: Malin Harju

Lisa: Nej, jag har inte läst den; bara hört talas om den. Kan ju hända att de tar upp lite samma saker, vilket absolut inte gör något då jag anser att det är ett jätteviktigt ämne!
Tack för påminnelsen!

:)

2008-04-02 @ 11:32:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0