Asfaltblomma

Bakom det otroligt vackra statement-namnet Asfaltblomman döljer sig ett helt skafferi av länkar till saker man som hängiven eko-bloggare och samhällsmedborgare helt enkelt inte kan vara utan! Här finns länkar till 2nd hand-butiker och butiker med eko-kläder, både i de större städerna och online, rättvisemärkt inredning till Ditt hem, ekologiskt boende, skönhetsvård mm. Sidan går inte att vara utan helt enkelt!

Älskar att det finns sådana här sidor där allt finns serverat, och jag är jättetacksam över att det finns eldsjälar som orkar sitta och leta rätt på alla bra adresser så att alla kan få ta del av dem.

TACK! ♣

Kommentarer
Postat av: Sara

Jaaaaaaaaa hurra hurra hurra!
Vad glad jag blev när jag hittade denna bloggen. För ett av mina mål med mitt bloggande, är just att hitta andra som tänker lite som jag. Som jag kan få inspiration av.
Det är ytterst sällan jag handlar annat än second hand i klädväg, shoppar allt jag kan ekologiskt/fairtrade i matväg och försöker över huduv taget ta hand om saker jag har och inte använda mer än jag behöver.
För jag mår så bra av det!!
Vad roligt att du finns, jag ska kolla in här.

2008-01-31 @ 16:35:20
URL: http://blissara.webblogg.se
Postat av: Malin Harju

Sara: Men gud vad kul! Härligt att det man gör uppskattas! Tack så hemskt mycket!

Nu ska jag kika in hos dig!

2008-01-31 @ 16:57:28
Postat av: Alexandra

Asfaltblomman är verkligen en toppen sajt! Det märks att de som står bakom den har bra koll och är genuint intresserade.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0