Vintage-klänningar

Jag var lite norrut, Umeå, för några veckor sedan i lite andra ärenden och passade då på att både besöka Myrorna och HM. Det sistnämnda för att spana in Organic-kollektionen. På Myrorna hittade jag 4 strycken klänningar i härligt, stort 70-tals mönster; brokigt, blommigt och batik. Me like! Släpade även hem en röd päls i gosedjurs-päls med gigantiska axelvaddar à la Alexis i "Dynastin". Den knäpps med hyskor men utanpå hyskorna satt stoora, clownlika "bollar". Behöver jag säga att axelvaddarna och "bollarna" åkte i soporna? :)

Inne i city stannade vi till på HM en snabbis och där norpade jag åt mig en flanellskjorta i mjukaste tyg från HM Organic herr. Tog en strl L så den bor jag numer i tillsammans med leggingsen från HM Organic. ♥ HM!

Kommentarer
Postat av: Marie Karlsson

Kul att det finns andra än jag som försöker leva ett så ekologiskt liv som möjligt! _Jag tycker att det är en jättekul utmaning att leva eko och inte alls begränsande.

Postat av: Anonym

Kul att det finns andra än jag som försöker leva ett så ekologiskt liv som möjligt! -Jag tycker att det är en jättekul utmaning att leva eko och inte alls begränsande.

2009-10-11 @ 15:55:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0