BM-resultat

Nu har vi hört bebisens små, snabba hjärtslag! Så himla fantastiskt! Som ett sjåsande litet tuff-tuff-tåg! :D

Allt ar bra och jag hade till och med lägre glukos-värde än vid inskrivningen för 11 veckor sedan så hon tyckte jag skulle fortsätta mitt "frukt-frosseri" och det känns ju bra. Hade samma låga blodtryck men det har jag alltid och eftersom det inte sjunkit på dessa 3 månader sedan jag skrev in mig tyckte hon inte att det var oroväckande. Däremot var mitt Hb-värde ingen höjdare.

Viktuppgång: Ja, + 6 kg. enligt BM's våg. + 3,8 kg. enligt våran. Vet inte vilken jag ska tro på och jag skiter ärligt talat i det. Jag äter så bra och mår så bra att det är huvudsaken! :) De kilon jag gått upp beror inte på dålig kosthållning utan det är väl helt enkelt så att kroppen tycker jag ska lägga på mig dem.

Hb-värde: 105 Jag hade 124 vid inskrivningen så det har sjunkit rätt rejält så nu har jag köpt hem ännu mer järnberikade frukter, bär och grönsaker samt Blutsaft så nu ska vi se om jag lyckats boosta upp det till nästa besök om 4 veckor.

Bebisens hjärtslag: 156 slag/min. I vecka 10 var de 160 slag/min. Enligt BM är det en flicka då men vi tror fortfarande på vår lille gosse.

Blodtryck: 105/75 Det som kan hjälpa mot lågt blodtryck enligt läkarna är bananer och promenader, men jag fick även tips idag om att gravida kunde ta bad med lavendelblommor i. Hur mysigt lät inte det? Måste testa det och se om det hjälper!


Kommentarer
Postat av: Kristina

Hej hej!

Ivars hjärtljud var också höga :) Det är jättesvårt att genom hjärtljuden avgöra om det är en pojk eller flicka. Får man se ett magkort kanske? så spännande! Kram från Kia!

2008-07-17 @ 20:56:51
Postat av: Malin Harju

Kristina: Ja du ser, och han är ju som sagt pojke! ;)



Som jag skrev på FL får du skicka din mailadress om du vill se magbilder eftersom jag inte lägger ut dem.



Ha det fin-fint!



Kramalin

2008-07-18 @ 09:00:45
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Nad

Detta vet du säkert redan men för att få kroppen att ta upp mycke järn, drick apelsinjuice efter varje måltid! Koffein dricker du väl inte alls men annars hade det varit bra att sluta med det helt.

Även att äta persilja i varje måltid och tugga i dig under hela dagen nu och då är bra. Plus torkade aprikoser innehåller mycket järn!

Och så finns det vegetabiliska järntabletter.

Vad mer....

2008-07-25 @ 16:15:58
Postat av: Malin Harju

Nad: Men jag gör ju redan allt det där! suck Tycker inte det borde vara så pass lågt som det är eftersom jag är så duktig då det gäller kosten. Hoppas Blutsaften höjer värdet nu, ska dit igen den 18 augusti så då får vi se!



:)

2008-07-26 @ 10:06:05
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0