Paket på posten

Under tiden vi var borta hade en massa paketavier fyllt brevlådan! Bl.a. så hade en stor laddning från Minimundus kommit som exempelvis innehöll denna amningskudde till bebis samt dessa natursnäckor för såriga bröstvårtor. En fin vän till mig har testat dem och hon säger att de varit hennes räddare i nöden!

Ekoblogg gillar Minimundus!


Kommentarer
Postat av: Nad

Hej!

Vill tipsa om en sida som du kanske vet om redan men... utifall du inte... www.imsevimse.se

Beställde jättefina blöjbyxor organic deluxe(har kommit igång med tygblöjorna trots att jag inte tänkt det, oj vad mindre soper vi får!!!!) plus trainingpants i samma deluxe variant plus jättefina bröstvärmare! Behövde nya ju. De här är ännu bättre än mina förra. Silke på ena sidan och ull på den andra 14cm. Mjuuuuuuka och TUNNA och jag läcker inte igenom som jag gjorde med de förra! (Var tvungen att komplettera med bomullsinlägg) Jag är jättenöjd! (Ett måste med silke för mina känsliga bröstvårtor.)

2008-07-09 @ 22:47:45
Postat av: Malin Harju

Nad: Tack för tipset! Har hört talas om Imse Vimes men trodde de bara sålde tygblöjor...lät ju bra med bröstvärmarna, men jag tror jag har sådana...kan du inte ta med på tisdag kan vi jämföra?



Massa kramar!

2008-07-10 @ 06:49:32
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0