Månadens, eller årets, sämsta uttalande?

Ekoblogg behnaldar inte politiska saker. Vi brukar normalt inte heller hänga ut folk på något vis. Hål i er, nu ska vi frångå alla principer;

I dagens Örnsköldsviks Allehanda stod att läsa att vårt lokala handikappförbund önskade att Paradisbadet skulle handikappanpassa sina lokaler och som hjälpande argument hade de att det också skulle göra badet mer konkurenskraftigt. Smart, tänkte vi och antog att kommunen skulle spinna vidare.

Svaret från Kajsa Hautala (s) och ordförande i i Kultur- och fritidsnämnden: "Det är alldeles för mycket pengar. Det finns annat som är viktigare än att handikappanpassa:"

Visst är det härligt att man hänger ut sin galenskap på detta vis? Även om hon nu anser att detta inte är viktigt, hur kan man gå ut i media med det? Dumma skata! Snacka om hån mot alla människor med någon form av handikapp, detta är ju att slänga en kalldusch rakt i ansiktet på dem!

Nej, Kajsa, en stor surdeg i ditt knä säger jag bara! 


Kommentarer
Postat av: Nad

Ja jag trodde inte att det var sant att det blev avslag på den motionen... I andra fall, på andra platser i samhället kan det vara så in i hoppsan viktigt med handikappanpassning, men till Paradisbadet kan inte alla handikappade följa med sina kompisar för att ha kul... Så dåligt att man knappt kan tro de...

2008-06-24 @ 22:05:34
Postat av: Malin Harju

Nad: Ja, det är helt sjukt att man som offentlig politiker inte tänker mer på vad man säger!



Huvva! :(

2008-06-25 @ 07:25:13
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0