LångFreDagens tacksamhet

Idag är jag tacksam över att det i min mobil finns en fantastiskt vacker bild jag fått via MMS. En bild jag redan kikat på otaliga gånger! Den föreställer det ofattbara mirakel som bästa C har i sina lilla mage och jag kan knappt bärga mig tills h*n kommer ut så att jag får ta mig ett snus på huvudet! Förstår Ni hur stort detta är? Helt otroligt!

Jag är otroligt glad över att jag kommer att få ta så stor del i detta och jag bara vet att C kommer att bli världens bästa mamma och N världens bästa pappa! :)

Detta är Dagens tacksamhet!

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej kära du! Vad roligt att du skrivit i vår gästbok! Om du visste vad jag har har jobbat den senaste tiden. Det har inte funnits tid till socialt liv, att uppdatera bloggen och hemsidan eller att svara på mejl. Jag har varit projektledare för folkmusikfestivalen som gick av stapeln 29 feb och 1 mars. Jag tror inte att jag sov en natt på två månader. Det var hemskt, men väldigt ett roligt jobb. Nu är allt som vanligt igen, tack och lov.

Vi mår i alla fall väldigt bra allihop. Pippi var dock lite väl vidlyftig vid vår skoterspårpromenad senast. Den lilla rackaren stack iväg efter ett rådjur. Jag trodde att hon var borta för evigt, men hon kom tillbaka till mig och Nietzsche efter en halvtimme. Som tur är stannade han hos mig. Tänk om båda hade sprungit iväg! Stackars rådjur. Hon skrämde väl livet ur honom/henne.

Vad skojigt att du börjat blogga igen.

Kramar!

2008-03-21 @ 16:58:18
URL: http://www.simplesite.com/whippeternal
Postat av: Sara

Hej du fina människa!
Tack för dina kommentarer, de värmer mig. Och ja, jag hade det fantastiskt igår, verkligen! Och resan har påverkat mig mycket, det händer saker i mig fortfarande och hela tiden. Glad att du också fått uppleva något liknande, vill du så berätta gärna gärna mer? Jag är mycket intresserad av att höra....
Förstår att du haft det lite jobbigt ett tag nu, och vill säga att du gärna får maila mig nångång om du tror att det hade kunnat hjälpa dig. Jag lyssnar gärna, och hjälper om jag kan och vill.
Hoppas att du har en underbar påsk! Jag känner mig väldigt, väldigt tacksam för att jag faktiskt inte behövt bloggen lika mycket nu ett tag, utan haft vanlig mänsklig kontakt istället. Men jag ville skriva lite till dig!

Kramar från Sara. Glad påsk!!

2008-03-21 @ 17:42:49
URL: http://blissara.webblogg.se
Postat av: Malin Harju

Susanne: Roligt att Ni har det bra efter en hektisk period! Skönt att det lugnat sig nu!
Allt är som sagt bra här; vi bara njuter av livet med Lotus och är så tacksamma över att han är vår!

Ha en skön påsk och krama alla där hemma!

Sara: Hej själv! :) Tack för dina fina rader, det är gott att veta att det finns vänner i människor man aldrig ens mött! Det uppskattar jag enormt, ska du veta!

Någon gång då tillfälle ges ska jag berätta om min TLT för dig, jag lovar. Men det är lite samma som för dig, man vill hålla det lite inom sig också!

SKönt att du känner så med bloggen, så är det här med; ibland mer och ibland mindre!

Tack för att du skrev till mig, och en glad påsk önskar jag dig med!

Många kramar Malin

2008-03-21 @ 18:02:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0