OnsDagens tacksamhet

Dagens tacksamhet; att det på så kort tid gått så framåt för Ekoblogg! Det är så himla roligt!

Jag får ofta peppande kommentarer och mail och det är roligt när folk uppskattar det man gör och lägger ner en massa tid på!
Om jag hade haft en "vanlig blogg" med mode eller mina vardagsbetraktelser hade det inte känts lika viktigt att alla källor var korrekta eller att all fakta stämde till hundra procent. Men så är det nu; för även om besökarna inte är tokmånga så vet jag att det finns några därute som räknar med Ekoblogg, och det är jag stolt över! Och hoppas på att Ni vill i fortsättningen med?
Jag lägger verkligen ner grymt mycket tid på detta och även om jag till största del gör detta för mig själv så är det roligt att det uppskattas!

Tack! ♣ 

Kommentarer
Postat av: Anna Öberg

Hej Malin!
Kollar din blogg mest varje dag och har stor behållning av den. Blir lite avis, du verkar leva ett så harmoniskt liv! Men det inspirerar ju desto mer till att försöka få mitt eget åt rätt håll...
Uppskattar särskilt tips om olika ekoprodukter/inköpsställen o likn.
Apropå den uppmärksamhet som den där "BlondinBella" fått på sistone så har jag ett förslag: du borde bli ekolivsstilens motsvarighet!
Då kunde du få ekovaror skickade till dig som du sedan kunde rekommendera/ej rekommendera till dina läsare. Det är ju lite synd att du inte kan kalla dig "EkoEllen" eller nåt catchigt (du har väl inget mellannamn på e, va? ;)), men låt inte det stoppa dig. Det behövs en skön motvikt till all glossig yta.
Kram och tack,
Anna

2008-03-27 @ 01:26:18
Postat av: Malin Harju

Anna Öberg: Tack, tack och tack igen! Din fina kommentar made my day! Jag blev verkligen jätteglad!
Jag lever ett rätt harmoniskt liv även om det tagit tid och arbete för mig att nå dit. Vad roligt att du uppskattar mina tips, jag försöker alltid hålla ögon och öron öppna då jag tror att jag ska kunna få inspiration till bloggen; tidningar, TV, internet mm. har verkligen ändrat sitt förhållningssätt till ekologi på sistone.
Ha, ha, jag axlar gärna rollen som "Eko-Ellen", bara jag slipper hypen kring Bella, även om jag tror att den till 99 % är självförvållad. Det är det som känns skönt med denna typ av blogg, det finns ingen ytlighet eller hets kring den och jag tror att det är få som skulle komma på att bli upprörda över något jag skriver, i såfall är det nog så att vissa helt enkelt inte bara bryr sig!
Jag skulle gärna få eko-varor skickade till mig och på lång sikt hoppas jag det blir så. Jag tror att fler och fler kommer att vilja ha en kanal för just sina produkter och kanske kan Ekoblogg bli den, vwm vet?
Jag heter Ulrika i andra namn så jag vet inte hur Eko-Ullis skulle slå i media? ;)
Tack igen för att Du anseer att jag är den sköna motvikten till glossig yta, det är så fint så jag blir rörd! Jag anser att jag lever ett "rikt och lyxigt" (kalla det glossigt om ni vill) liv fast på helt andra premisser än "the rich and the famous". Jag fyller mitt liv med kvalitativa saker som utvecklar mig och i sin tur gör att jag kan skapa en förändring i min omgivning. Vänner, min man, böcker, självutvecklande samtal är något jag får ut mycket av.

Din fina kommentar var precis vad jag behövde nu då jag är hemma och är sjuk ocm verkligen representerar "anti-gloss"!

Kram och en massa tack!

All lycka till dig, och hör gärna av dig igen (min mail finns på startsidan) eller så här!

Malin a.k.a "Eko-Ullis"
;)

2008-03-27 @ 06:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0