Systuga

Det blev mer sytt idag! Det gick såklart väldigt fort med vetekudden så nu väntar jag bara tills imorgon då jag ska fylla den och sy igen sista biten för hand. Gillar att sy för hand, känner mig så där lantligt hemmafru-ig på något vis! :)

 Känns trendigt med Marimekko-tyg, men, men, miljövänlig är den ju i alla fall!

Då jag redan var i farten så kortade jag axelbanden på min "I'm the bag"-väska från UF Ecobag. Jag kände mig för kort för att ha så långa axelband, nu blev det kanon! Åh, jag älskar verkligen den väskan, så fin och så ekologisk!

 Visst är den fin? Gillar den skarpt, både för utseendet och miljötänket bakom!

Har också fixat till en av kuddarna jag köpte på Second Hand för några veckor sedan också. Den hade ett hål på baksidan som jag tråcklade ihop, så nu är den hel och fin igen!

   Älskar allt med denna kudde; formen, sammetstyget, brodyren, att den är handgjord, att den är second hand, att Lotus alltid vill sova på den, att den passar så bra in hemma, etc.

Kanske vore det läge att investera i en symaskin? Eller ska jag ge mig i akt med att virka drömfilten först kanske?


Kommentarer
Postat av: Erika

Så fin vetekudden blir =)
Jag fick en marimekkogardin av syrran för ett tag sedan. Funderar på att sälja den på tradera men har inte kommit mig för att lägga upp någon auktion än. Har en massa skor som jag tänkte lägga upp där också.

Det där med bloggadressen...din dator kanske har sparat din mejl och då är det den som automatiskt fylls i. Du kan testa att rensa bort kakor, temporära filer och sådant. Då ska det vara tomt och du kan fylla i uppgifterna igen så blir det rätt.

Kram!

2008-03-24 @ 11:49:45
URL: http://morgondimma.blogg.se
Postat av: Malin Harju

Erika: Sälj den om du itne använder den, kan få rätt mycket för sån't. Samtidigt som den kanske stiger i värde om du sparar den...hm!

Ska testa det, tack för tipset!

Kram på dig!

2008-03-24 @ 12:40:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0