Vår hall

Kommer att visa rum för rum, det blir lättast så, och då börjar jag med hallen eftersom det är det första man kommer till i vårt hem!

Som sagt; jag är inte ens i närheten av en hobbyfotograf så Ni får helt enkelt stå ut med dåliga vinklar och i viss mån kasst ljus! :)

 Direkt till höger i våran hall hänger nycklar på smideskrokar från Indiska tillsammans med ett skohorn med tillhörande krok från Edblad o Co., inköpt på Harjus. På golvet står en rottingkorg från IKEA med filttofflor i olika vuxenstorlekar så att gästerna kan värma eventuella, frusna fötter!

 Ovanför rottingkorgen och skohornet hänger en ljuslykta från Indiska med långa, vita fransar. Det blir ett jättefint sken från den som lyser ut genom det lilla fönstret vi har bredivd ytterdörren!

 Skoskåpet byggde vi själva för att få det precis som vi ville ha det; plats för 2 par skor var framme samt en hylla ovanpå där man kan ha saker som skänker mys! Spegeln är 30-tal från Johans farfar och hängde förr utanför hans kontor nere på färghandeln. Lotuslyktan är en kär gammal present från S i Falun, dock inköpt i Östersund, och Buddha-ansiktet och den lilla, tjocka, glada mannen kommer från Indiska. vasen köpte jag på en Second Hand-butik för 40 :- för några dagar sedan. I den står en gren trollhassel.

 Mina Uggs från Emu och de rejäla skodon från GoreTex som jag har då jag rastar Lotus eller går till jobbet står bra på plats på hyllan vi byggt!

 Hatthyllan satt här då vi flyttade in och på den står 8 st. rottingkorgar från IKEA där vi har mössor, vantar, scarves, Lotus' koppel mm. Dörren rakt fram leder ut till källaren och till vänster har vi 3 dörrar; badrum längast bort, tvättstuga i mitten och dörren närmast ytterdörren leder in till sovrummet.

 Mitt emot skoskåpet har Johan tagit upp ett hål i väggen in till sovrummet. Det spacklades och målades vitt och däri står nu en svagt cerise-rosa lotuslykta. Så mysig att ha tänd då man går och lägger sig!

Ja, det var hallen det! Tapeten är köpt på Harjus och matchar vårt guldmålade tak väldigt bra! Gillar hur den blev även fast vi hade en rätt nnorlunda hall innan ocskå, med blått tak och textil-tapet på väggarna!

Kommentarer
Postat av: Erika

Kul att se lite hemmabilder =)

Japp, jag har läst theSecret. Det började med att jag såg filmen och blev helt fast. Jag älskar den boken. Den har fått mig att försöka se på livet på ett annat
sätt.

Statt var okej, men jag tror att jag börjar bli för gammal för utelivet. Blir så fort less. Gick hem efter att Jan Johansen hade sjungit ett par låtar.

Ska ta en promenad i solen nu. Jättehärligt väder ute!

2008-03-16 @ 12:56:38
URL: http://morgondimma.blogg.se
Postat av: Malin Harju

Erika: Ja, The Secret är helt underbar! Har förändrat mitt liv också...

Ha, ha, det är ju så nu; förfesterna är de som är roliga. Väl ute känner man ofta att man skulle kunnat stanna hemma lika gärna.

Japp, det är alldeles ljuvligt ute! Skönt med hund sådana här dagar! :)

2008-03-16 @ 13:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0