Loppis-fynd

Det är ju en fantastisk sak det här med loppisar! Att det någon annan tröttnat på kan bli till glädje för t.ex. mig! Härligt!

Jag skulle vilja fota våra fynd, men kameran verkar ha tagit "semester" (läs: fungerar ej för tillfället). Hm, hoppas den "återkommer"våran semester till Paris!
I alla fall så hittade vi formar med löstagbara bottnar till det facila priset av 10 kr/st. Bra, nu kan vi hiva de vi redan har i teflon! Även 4 fantastiskt vackra keramik-tallrikar i orange med 70-talsinspirerat mönster fick följa med tillsammans med e glasljuslykta från Pukeberg som vi samlar på och inte hade. Yes! Då blir man så glad; då det man letar efter helt plötsligt bara står där! Hittade även 2 stora prydnadshundar i brunt med huvudet på sned som S var snabb att döpa till Teddie & Freddie. Håller med, de ser ut att kunna heta det! Jag älskar dem och J avskyr dem. De står i alla fall uppe på våran radiomöbel tillsammans med Bambi-figurinen!

Under 300 :- gav jag för detta, och då drog Pukeberg-lyktan iväg lite eftersom den är av ett finare märke, samt att tallrikarna blev en hundring tillsammans. Helt otroligt!


Kommentarer
Postat av: Anna krimskrams

Grattis till fina fynd! Jag handlar nästan bara på loppis, det jag visar i min blogg är bara en pyttepyttedel av min loppiskonsumtion. Så kul och vettigt och billigt! :)

2008-05-07 @ 23:14:22
URL: http://krimskrams.webblogg.se/
Postat av: Malin Harju

Anna krimskrams: Tack! :) Ja, loppis är ett helt underbar sätt att shoppa på. Köper inte så mycket, men mycket av det vi köper kommer från loppis och Second Hand!

2008-05-08 @ 05:32:07
URL: http://www.ekoblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0