Dagens Leon

Idag så hade lilleman gått upp till hela 1950 gr. så nu är det inte länge kvar tills vi blir ut-permitterade! Tjoho! Igårkväll var detr riktigt drygt att kliva upp från soffan, ut ur Johan's supersköna fleecemorgonrock, dra upp Leon ur den gos-varma vagnen och packa in honom i en massa kläder och en bilbarnstol och åka in till barnavdelningen endast för att sova. 12 minuter över 9 imorse var vi hemma igen. Ja, ja, inte många dagar kvar nu!

Inatt har han sovit väldigt "otröjet" (Norrländska för stökigt, oroligt) och jag vet inte hur många gånger jag vaknat. Han är hungrig långt innan han den utsatta tid han ska äta på så jag ska prata med doktorn imorgon då hon går ronden och höra om det är OK att ge honom mat då. Det är lite speciellt eftersom han ska äta på speciella tider så att det går "rätt" antal timmar mellan målen så att vi är säkra på att kroppen hinner tillgodogöra sig det han äter samt att han ska få i sig rätt mängd för att öka i vikt.

Längtar tills han orkar amma så man slipper allt detta, då får han (precis som alla andra ammande barn) äta då han själv säger till och är hungrig!


Kommentarer
Postat av: Nadia

De e verkligen lite pyssligt med att få en mirakel bebis! Som att det inte är pyssligt nog med en fullgången. Så fantastiskt bra att du/ni är så bra på att lyssna på magkänsla och gå efter instinkt plus ifrågasätta och fråga och sätta er in i situationer osv

Ni är fantastiskt duktiga! Ni gör det för himla bra!

Krammm på er pappan och mamman

2008-10-31 @ 17:57:57
Postat av: Malin Harju

Nadia: Tack vännen! Det värmer!

Kramar i massor till er!

2008-11-01 @ 10:35:44
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0