På bebis-fronten intet nytt! Har h

MMS

På bebis-fronten intet nytt! Har haft regelbundna värkar hela natten som dock avtagit på morgonsidan. Bebisen och jag mår dock tipp-topp och så länge så är fallet vidtar man inga åtgärder; bebis har det ju trots allt bäst hos mig. Dessutom motsvarar ytterligare ett dygn i magen flera dagars vård på neonatala avdelningen så de är glada för varje dag den vill stanna! Dock är det på G, frågan är bara när vi får se vårt Kryp-mirakel! Vi mår som sagt bra, Johan är hemma på Lotus-permis ett tag och sedan vankas mer promenerande av och an i korridorerna och lunch! Kram på er alla!


Kommentarer
Postat av: Magnus Ahlberg

Hej!



Skönt att höra att allt är bra! Väntar med spänning!! Det är väl sant att det är bra att barnet stannar i magen så länge som möjligt då den har lite för bråttom men förstår om det är jobbigt att ligga inne så länge. Det kommer så klart att gå bra och snart har ni ett litet mirakel som jag längtar efter att få träffa! Ha det gott!

2008-10-14 @ 10:23:38
Postat av: Nadia

Hej hej! Har precis kommit hem från Liten och Stor i Själevad. Första gången jag var dit och det var verkligen jättekul! Så snart Krypet klarar att utsättas för andra barn så kanske det också blir ett vattenhål för er! :)

Köpte nyss ekologisk annanas på konsum, omogen som tusan tror jag så vi får vänta ett slag med att äta den.



Krammmm

2008-10-14 @ 12:11:18
Postat av: pernilla

Tänker på er och skickar alla styrke-lycka till-kramar jag kan. Klok bebis som lugnat ner sig och kloka föräldrar som verkar göra det bästa av situationen - de bästa förutsättningarna, alltså!



Om jag har förstått det här rätt så är ni i Umeå?!Isåfall måste jag tipsa om att det finns god ekologisk dryck att köpa på Apoteket (godare än sjukhussaften) och när ni är less på sjukhusmaten går det att köpa ekologisk, supergod hämtmat på Rost nere på stan.



Imorgon tänker jag speciellt på er, då är vi nästan vägg i vägg - vi ska på återbesök på barn 3 (om ni är i Umeå, annars tänker jag väl på er ändå efter som jag tror att ni är här...)

2008-10-14 @ 13:42:47
URL: http://www.hellrehallbart.blogspot.com
Postat av: mamma Agnetha

Hej Pernilla

Jag svarar istället för Malin. Dom är på Ö-viks Sjukhus och inte i Umeå. Jag, liksom många andra, hoppas att bäbisen stannar kvar några dagar till och växer på sig. Jag har ju inte gjort mormorsfilten klar heller, hi,hi

2008-10-14 @ 16:33:05
Postat av: Blissara

HEJA!

2008-10-14 @ 17:59:14
Postat av: Kristina

Skönt att bebis vill stanna ett tag till :) Men ska bli spännande att se vem som bott därinne ett tag nu!

Ta hand om er! KRAM!

2008-10-14 @ 19:25:00
URL: http://kikinas.blogg.se/
Postat av: anna

Wow, vilken bonus att få uppdateringar direkt från BB, det hade jag inte vågat hoppas på när jag kikade in här mest av gammal vana (räknade med att det skulle vara helt tyst här). Otroligt skönt att höra att ni mår bra alla tre, fortsätt så! Stor kram

2008-10-14 @ 22:45:16
URL: http://aleryd.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0