Sticky grandma'!

Jag har världens bästa mamma, men jag lovar att Leon har en ännu bättre mormor! Hänger ni med? ;) Hon virkade ju den där fantastiska filten jag bloggade om för ett tag sedan och sedan dess har hon hunnit med Sverige's mest originella mobil vi ska hänga upp och nu är hon inne på en prematur-mössa i mjuk ull till prins Leon. Tack mamma! Själv tillhör jag tyvärr de där som inte kan sticka eller virka...tur mamma kan!

Har hittat ett mönster på en jättesöt slipover som jag tror ska få bli hennes nästa projekt! :D


Kommentarer
Postat av: Vi visar vägen

Så underbart med en mamma med sådan kunskaper! Jag önskade att jag kunde sticka och virka, men framförallt att sy. Jag ångrar bittert att jag valde träslöjd högstadiet igenom. Men som tur är kan åtminstone mamma sy! :)

Hoppas allt är bra med Leon!



Kram

Annie

2008-10-30 @ 20:15:35
URL: http://viviv.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Vi visar vägen: Ja, det är toppen! Leon mår också bra, just nu ligger han i vagnen och gnyr och bökar runt lite! :)



Kramalin

2008-10-31 @ 11:15:22
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Nadia

Mina barn har också mormor och farmor och bonus farmor som stickar och har sig till dem! Helt underbart! Undrar om man utveckar den genen när barnbarnen kommer ..... ;) Själv sydde jag, som aldrig syr annat än helt raka gardiner och dukar i vanliga fall, en tigerdräkt till M att ha på sin första maskerad idag! Blev verkligen asfin!!! Inte alls perfekt på något vis men det syntes att han var en tiger med snygga ränder och tjusig svans plus öron som han inte ville ha på sig :) The things you do.... sometimes... Ska bli häftigt att bli farmor en dag, hoppas!!!

2008-10-31 @ 17:54:10
Postat av: Malin Harju

Nadia: Tanken har också slagit mig och jag hoppas den genen kommer på köpet! ;)

2008-11-01 @ 10:35:00
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0