Fiberberikad KRAV-frukost gör både

MMS

Fiberberikad KRAV-frukost gör både mamma och bebis glada! Gröt med fiberhavregryn, quinoa, linfrö, kruska kli och hemmagjord sylt. Nu ska havremjölk på sen ner i hungriga magen! Mumsigt OCH mättande!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Kanske det märks att jag har tråkigt ibland ;-)

Måste bara tipsa om dessa fina lammskinn.se Vi fick ett sånt till Folke då jag var gravid och vi har verkligen använt det mycket. Då han var ny så sov han ofta på golvet i käket och det var perfekt att kunna lägga honom på det. Och man kan ju ha det i vagen eller varsomhelst. Skulle tippa på att Lotus skulle kunna bli rätt så kär i en sån där fäll. //Lisa

2008-09-29 @ 15:39:11
URL: http://lmh.blogg.se/
Postat av: dreamdoll

Va bra :D låter som en nyttig frukost men ibland kanske man inte alltid orkar vara nyttig som typ jag :( borde skärpa mig !

2008-09-29 @ 17:11:59
URL: http://dreamdoll.blogg.se/
Postat av: anna

Hej fina Malin!



Har precis läst ikapp senaste veckan på din blogg och det är alltid en sån skön dos av inspiration och mys. Härligt att du och magen verkar må bra, inte länge kvar för er nu :-)



Kram!

2008-09-29 @ 20:43:32
URL: http://aleryd.wordpress.com
Postat av: Vi visar vägen/Annie

Jag har alltid fascinerats av er som orkar göra gröt till frukost. Tar det inte en faslig tid? I mitt zombietillstånd på morgonen är fil och musli det enda som är möjligt!



/Vi visar vägen

2008-09-29 @ 23:40:45
URL: http://viviv.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Lisa: VI har införskaffat två sådana som är ekologiskt garvade, ett till mys inomhus och ett till vagnen. Ja, Lotus vill gärna mysa men han har en egen fäll redan. Brukar dock kamma igenom hans fäll ett par gånger i veckan så att den alltid ska kännas mjuk och sådär ny!



dreamdoll: Då man väl vant sig vid gröt kan man inte äta något annat för det finns inget som mättar lika bra. Men jag håller med, ibland är man trött på morgonen...



anna: Hej! Härligt att du känner så! Ja, nu börjar det så sakteliga dra ihop sig. Kom ihåg att då våran kommit ut har ju ni inte så länge kvar! ;)

Mår du bra och så?



Kramar i massor till dig och magen!



Vi visar vägen/Annie: Denna gröt tar ca. 3 min och den sköter ju som sig själv. Gillar den mättnadskänsla gröt ger! :)

2008-09-30 @ 07:35:38
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0