TisDagens tacksamhet

...håller jag privat. Men som vanligt så noterar jag det här så att ni vet att jag alltid finner något att känna tacksamhet över. Den handlar om de förändringar som pågår och som känns så himla bra!

Tack! ♣

Kommentarer
Postat av: Lisa

Sent om sider - Tusen tack för nomineringen!

Jag gör som du föreslog och avstår från att nominera fler, men kan ju ändå säga att om jag hade gjort det så hade du varit en av de nominerade!

Dvs precis som du sa blir det lite klubb för inbördes beundran...

Må så gott! Jag är alldeles avundsjuk på din växande mage eller förstås framförallt på det växande livet där inne! Blir alldeles sugen igen... Men nu får det vänta lite. kram

2008-09-02 @ 10:59:20
URL: http://vildaengel.blogspot.com
Postat av: Malin Harju

Lisa: Varsågod! :)



Ja, nu börjar man längta tills den lille/lilla ska komma ut! Men du har ju ett gäng fina skatter i form av redan kläckta barn istället! ;)



Många kramar!

2008-09-02 @ 12:26:35
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Ordet tacksamhet har väckt mina funderingar. Jag tro att jag är tacksam för många stora saker i livet som vänner, släkt, familj och hälsa och liv.



Men jag får uppfattningen ibland att bara för att man säger i från om en sak man blivit ledsen för eller om man inte konstant tackar för en (vän)tjänst så kallas man för otacksam. Det går inte ihop i min hjärna.



Ursäkta att jag babblar här i ditt kommentarsfält men du kanske också har skrivit om ordet tacksamhet någongång och jag inte har sett det än.

2008-09-02 @ 17:31:01
URL: http://bloggenomkittydrew.blogspot.com/
Postat av: Malin Harju

Anna: Jag har aldrig skrivit om ordet tacksamhet tidigare annat än att jag använder det ofta för att jag är så otroligt tacksam för många saker.

Självfallet kan man vara tacksam över saker även om man inte alltid säger det. Och självfallet ska man kunna säga ifrån utan att få höra att man är otacksam.



Det är hörkigt att du "babblar på", Anna, så fortsätt gärna med det! :)



Kramalin

2008-09-02 @ 17:57:06
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0