Ute blir gråare och kallare, inomh

MMS

Ute blir gråare och kallare, inomhus blir mysigare och varmare. Naturen, och vi likaså, vintrar upp och gör oss redo för kung Bore's efterlängtade (jo, i mitt fall är det så!) ankomst! Ha en alldeles förträffligt mysig och höstruskig kväll! Här ska kureras förkylning med té, pyjamas, fruktkräm, kramar och film! Kramalin


Kommentarer
Postat av: Anna Kittybloggarn

Hejsan!! I dag hade vi fint väder fram till halv tretiden ungefär. Först var det mulet men det var ändå skönt i luften. Jag var ute på vandring med tre till och vi njöt! Dessvärre verkar vår hyresvärd snåla med uppvärmningens å här har det inte blivit någon fart på elementen. Visst miljln kanske blir glad men jag som är en fryslort och inte klarar av att ha massor av kläder på mig är lite ledsen. Ja det låter konstigt men jag är väl konstig dårå.

2008-09-27 @ 19:36:47
URL: http://bloggenomkittydrew.blogspot.com/
Postat av: Erika

Det jag gillar är det mysiga och varma inomhus, myspys under den nya pläden =)



Krya på dig nu och jaga förkylningen på flykten ;)

Kramar!

2008-09-27 @ 20:04:21
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Anna Kittybloggarn: Härligt med vandring! :) Jamen, några graders värme vill man ju ha inomhus, man bvehöver ju inte basta i vardagsrummet men man vill ju inte frysa för det! Snål hyresvärd!



Erika: Ja, det är härligt med plädar! Här hemma finns ett flertal redan och fler blir det i och med bebisens ankomst! :)



Känner mig lite piggare nu men är fortfarande lika dunder-förkyld! :(



Kram på dig!

2008-09-28 @ 07:43:40
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0