SönDagens tacksamhet

Leons namngivningsceremoni som alla våra nära och kära (över 90 stycken bjudna) kommer att få bevittna i augusti är i det närmaste färdigplanerad och det känns så bra! Tror nämligen att vi fått till något riktigt bra här! :)


Kommentarer
Postat av: Nadia

Det ska bli jättekul!!!

Den du fick bevittna hos oss med Toste, blev något strulig men lagom charmig ändå för oss, mest för att Magnus ville hålla den liten plus årstiden gjorde att vi ville hålla oss inomhus och att vi ville hålla den på Ts ettårsdag vilket inföll sig på en vardag osv...

Men den jag planerade för Mandus på hans ettårsdag var något riktigt häftigt för mig!

I Bredbyn på hembygdsgårdens stora loge, en lördag i juli, fantastiskt väder, med ca 100 gäster bla min värdfamilj från mig tid som AuPair i USA plu släkt från alla håll och kanter i Sverige, en av mina bästa vänner ledde det hela (ist för präst vid dop), en kusin sjöng en vacker sång, en god vän sjöng en vacker sång, ett liveband spelade underbar musik, vi läste dikter, mamma och pappa höll tal, jag gav ett halsband, tre livsledsagare hade jag utsett och presenterade för de andra, stor buffé bjöds plus jordgubbsgräddtårtor som var hemgjorda och sagolika. Ahhhh..... jag är så glad att det blev så minnesvärt då det var mitt första barn plus jag var ensamstående och hade haft det tufft de senaste två åren nästan.



Så fint att kunna ha cermonin i sitt eget hus som ni kan! Det kommer att bli jättefint!!!!

2009-04-27 @ 14:32:14
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Nadia: Jag tycker det var hur rart som helst!



Låter som om den för Mandus var något super-häftigt vilket var precis vad ni båda behövde då, är så glad för er skull!



Ja, det känns grymt häftigt att kunna hålla till hemma! Det gäller att det blir fint väder bara, abbars blir det trångt, även i vårt jättehus!

2009-04-28 @ 08:49:59
URL: http://ekoblogg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Shuhuu!



Tänkte bara berätta att den första fotolektionen i bloggen är utlagd, efter mångas förfrågan. Och jag skulle bli superglad om du ville gå in och titta lite, kanske kommentera? Länken är http://accordingtoniffe.blogg.se/2009/april/fotolektion-1.html#comment



När jag ändå skriver vill jag passa på att berömma dig för det fina jobbet du gjort med din blogg, den är verkligen jättefin!



Ta hand om dig :-)



Hälsningar

Niffe



http://accordingtoniffe.blogg.se

2009-04-28 @ 08:55:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0