TorsDagens tacksamhet

Jag är så otroligt tacksm över alla saker som redan nu finns i huset som vi kommer att få behålla! En jättesnidad imperialsäng till Leon från början av detta sekel, 13 st. stolar som vi kommer att miss-matcha runt köksbordet (en del i bättre skick än andra, en del målade och några trärena) tillsammans med min gamla kökssoffa efter min mammas morfar, en stor byrå, 3 st. spegeldörrar med tillhörande foder, ett gammalt symaskinsbord (utan symaskin) som jag skulle vilja ha i vårt sovrum samt ett gammalt klädskåp som vi ska ha i hallen. Detta skåp använde skolbarnen som gick i skola i vårt hus på 20-talet att hänga av sig sina ytterkläder i och nu ska våra gäster få göra det!

Dessutom är de flesta av möblerna tillverkade i huset eftersom ett finsnickeri flyttade dit då skolan lade ner på 60-talet.

Tack, tack, tack! 


Kommentarer
Postat av: underbaraclara

åh vad fantastiskt! Själv håller jag på och drunkna i alla flyttbestyr. Önskar att jag kunde knäppa med händerna och bara säga FÄRDIGT så att jag redan bodde i huset. Vägen dit är inte alltid rolig. Men målet är belöningen :D



kram

2009-04-02 @ 16:50:43
URL: http://folkbladet.nu/underbaraclara
Postat av: Erika

Vad roligt, det är speciellt att ha möbler med historia =)

2009-04-02 @ 21:26:09
URL: http://morgondimma.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

underbaraclara: Ja, det är ju som lite jobbigt den där packande biten. Men samtidigt bra eftersom man kan passa på att stor-rensa!



Jag är så nyfiken, fina du!



Kramalin



Erika: Ja, verkligen! Precis vår stil!

2009-04-03 @ 07:57:28
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0