Koka upp 1 förp. avrunna kikärtor

6346a62f1da581836d6ee1f21fa51b79.png

Koka upp 1 förp. avrunna kikärtor *, 1 förp. krossade tomater * och 0,5 dl. rapsolja *. Småputtra 5 min. Häll upp på en stor tallrik och mosa ärtorna. Krydda med svartpeppar * och torkade örter * och salt *. Servera till pasta *, cous cous * eller quinoa *. Utesluter man saltet och saltar själv vid bordet, som i vårt fall, får man en god sås/röra som passar både stora och små magar! Som vanligt är ingredienser markerade med * ekologiska i vårt kök.


Kommentarer
Postat av: Therese

Tack för ett recept på god vegetarisk snabbmat :)

Detta blev min middag igår och det var absolut inte sista gången jag åt det.

2009-09-01 @ 18:56:38
Postat av: Malin Harju på Ekoblogg

Therese: Men så roligt att höra! Tyckte också det blev riktigt gott!

2009-09-02 @ 08:34:00
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0