Gamla almanacks-blad med Carl Lars

0-4aa235d98ef6e0e8d4cddf951c253b13.png

Gamla almanacks-blad med Carl Larsson-motiv blir utmärkt presentpapper! :D


Kommentarer
Postat av: Carolina Johansson

Hejsan!

Självklart är det din tårta som fått stå modell. Jag har talat om för alla kalasgäster vilken fantastiskt driftig förebild du är och skickat dem till din sida! MEN, jag är inte alls riktigt lika duktig som du, jag har inte alls alla ingredienser ekologiska, och jag köpte faktiskt vanlig marsipan. Min var dessutom med chokladbotten och chokladmouss-fyllning med mosade jordgubbar ist.

Tyckte det var en så rolig ideé när jag såg Leons tårta. eftersom min pappa alltid har gjort tåg-tårta till oss när vi varit små. Sockerkaka bakad i långpanna och sedan skuren i butar och staplad till lok, vagnar och fingre-sticks som räls! Tänkte jag skulle göra ett mera utförligt inlägg om tårtan senare. Just nu håller vi på att få husets fyra vattenledningar att tina upp igen!

Kram Carolina

2009-12-21 @ 11:23:59
URL: http://ekomam.blogspot.com
Postat av: ..:Sarah:..

Hej :)

ja men madde ja, hon kommer faktiskt från övik så de har rätt.



Och joo, lite lycka ska man väl få i slutet på de jävligaste året jag någonsin haft! bra avslut :) Men nu väntar 2010 :D å de ser jag verkligen fram emot !!



KRAM

2009-12-21 @ 13:00:36
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/
Postat av: Lisa

fint nagellack :)

2009-12-21 @ 16:15:35
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Familjen Harju på Ekoblogg

Carolina Johansson: Men du, du är ju visst duktig! Det vet jag som läser din fina blogg regelbundet! Och jo, din tårta blev så mycket snajsigare, shit vad duktig du måste vara! Och gott lät det med choklad & jorgubbar! Mmmm...

Gällande marsipanen så köpte vi också den, i år fanns inte tid att göra egen. Min mamma gjorde en tåg-tårta till brorsan en gång då han var liten och använde bland annat Ballerina-kex som de stora hjul i framkant som pistongerna (heter det så) liksom pumpar runt. Jätefin blev den så hon tyckte det lät smart med kex-rälsen din pappa gjorde.



Fy för vattenledningarna, hoppas det går till sig!!!



Många kramar!



..:Sarah:..: Ja det har du verkligen haft! Tur lyckan ler mot dig nu! :D



Många kramar!



lisa: Tackar! Det är så där juligt och fint!

2009-12-22 @ 06:18:46
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0