Chans till påverkan

LoaEcoloco vill ha hjälp med vad hon ska ta in inför hösten i deras sortiment med glada ekokläder. Detta är er chans att påverka så gör er röst hörd! :)


Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej min vän! Nu är det länge sedan vi hördes. Jag hoppas att ni alla fyra har det bra och att lilleman växer och frodas. Vi väntar på besked om Amaklinjas Special Delivery är dräktig. Är hon det ska vi köpa en liten pojkvalp till våren. Det ska bli jätteroligt. Det ska bli spännande att se reaktionen hos Pippi och Nietzsche med en liten valp i huset!Jag har en liten utmaning till dig i min blogg!Kramar till er alla från oss!

2009-02-04 @ 18:45:12
URL: http://whippeternal.blogspot.com/
Postat av: Loa

Tack kära Malin för att du sprider detta! Nu strömmar synpunkterna in - vilket gör det både mycket lättare och framförallt roligare att ekoshoppa till Ecoloco! Ytterkläder är på gång! Lagom tills Leon vältrar sig i snön så kommer det finnas återvunna overaller... (dock tyvärr inte helekologiska...)

kram

2009-02-04 @ 20:35:46
URL: http://www.ecolocobloggen.blogspot.com
Postat av: Malin Harju

Susanne: Men så kul! Jag har allt kollat in bilderna på bloggen, hur fina som helst! :)Allt är bra med oss, lite förkylda nu bara!Ska kolla in utmaningen!Hälsa Antti!KramalinLoa: Men gud så bra! :) Klart man ställer upp ju!Kramalin

2009-02-05 @ 10:20:37
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0