Leon - en riktig liten snuttis!

Leon fick en jättefin snuttefilt från Teddykompaniet i form av en tiger (den som ligger ner på bilden) från sin bonusmorfar då han och jag låg på sjukhuset. Den är numera den stora favoriten här hemma då det kommer till att sova! Leon även annars en riktig snuttis som gärna drar dregellappar, sjalar eller annat upp mot ansiktet då han ska sova, men med denna Tiger-snutte så ser man att det är något extra speciellt! Bild lånad härifrån.

Även om han i princip redan sover då man lägger ner honom i sängen så ler han alltid ett lyckligt leende då Tiger-snutten läggs bredvid honom. Då drar han upp sina små, goa händer och borrar liksom in de under snutten. Sedan drar han händerna mot sig så att snutten ska komma nära, nära ansiktet och sedan små-knorrar han till ett litet mysljud och somnar.

Åh, jag smälter! ♥


Kommentarer
Postat av: Nadia

Jag trodde Toste skulle bli snuttis kille också men han utvecklade inte det till det Leon har, dock borrar han ner sitt ansikte i kuddarna som finns runt om honom i soffa, säng och på golvet. Ekoleks Hug a planet var länge en "utsatt" mjukis som han borrade in sitt ansikte i! Ja det ser för härligt ut! :)

2009-02-21 @ 13:01:20
Postat av: Lisa

Folke har den där "snuttisgiraffen" som är till höger på bilden. Han fick den då han var ca 1 månad och det blev hans bästa sak direkt. Vi var tvugna att ge honom något att snutta på för han sög sönder sina händer, och vi hade inte börjat med napp då. Ska han sova så duger inget annat nu. Och det är en perfekt sak att ta fram då man vill att han ska varvaned på kvällen eller då man är borta.

2009-02-21 @ 13:25:11
URL: http://lmh.blogg.se/
Postat av: Malin Harju

Nadia: Leon snuttar på allt! Det är så rart att se hur han ler och blir glad över det som han kan snutta med!Lisa: Vad härligt! De är ju så himla mjuka, känns nästan onaturliga att ta på!

2009-02-22 @ 07:48:54
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback
RSS 2.0