Anagram

Jag har gjort ett anagram av bokstäverna J och L (de ser alltså likadant ut om man ser på det "upp och ner") och skulle vilja gravera in det på denna platta nedan där det redan står "Believing is the beginning" som Magdalena på M925 gjort åt mig sedan tidigare. Det finns plats bredvid "is" och "the" där tecknet skulle kunna få plats, och det skulle kännas kul att använda ett smycke jag redan har (och älskar) för att tänka lite miljömässigt. Smycket är i brons och gjort helt efter mina önskemål. Texten härstammar från "The Secret" och är en bra påminnelse i vardagen!

Jag ska börja med att kontakta Magdalena för att höra om hon skulle kunna ta sig an det!



(Ber om ursäkt för den suddiga bilden, vi hoppas på en ny kamera i sommar då Johan fyller 30 och då står en digital systemkamera högt upp på listan!)


Kommentarer
Postat av: Nadia

Det vill jag se någon gång! Har en kompis som gjort en tatuering med bokstäverna T och J. Första bokstäverna i hans barns namn. Han ritade ihop dem på ett snyggt sätt!



Jag har också en idé när det gäller mina barns namn men det blir hela namnen.



Och på Tostes ettårsdag ska han få ett halsband, en silverbricka med fiskens tecken i guld som min "syster" skall göra. Hon är guldsmed!

2009-01-05 @ 10:02:18
Postat av: Malin Harju

Nadia: Vad fuskigt med en guldsmed i familjen! Skulle nyttja denne jämt!



Vad fint det lät med smycket, vill gärna se det sen!



Jag funderade först på att tatuera in anagramet, men är tveksam till att tillföra min kropp mer färg som inte borde vara där så jag avvaktar så länge. Men sugen är jag! :)

2009-01-05 @ 10:20:33
URL: http://ekoblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0