Massage

På onsdag börjar babymassage på BVC. Vi hade funderingar kring hur vi skulle göra men efter rådfrågning av vår sköterska så bestämde vi oss. Det vi funderade kring var det här med smitta och Leon (eftersom det kör igång nu medan han fortfarande är lite känslig), men eftersom det är på BVC så får man ju inte komma om man inte är frisk till 100 %. Dessutom riktar sig denna till förstagångsföderskor så då finns det inga äldre syskon som eventuellt följer med som kan bära på någon smitta.

På onsdag kl. 10:30 kör det igång och är sedan 5 veckor framåt. Jättespänannde!


Kommentarer
Postat av: Nadia

Å så roligt! Den möjligheten fick inte jag! Toste älskar verkligen att bli masserad. Det är så mysigt när vi får till det på kvällarna! :)

2009-01-12 @ 13:23:41
Postat av: Lisa

Du kommer att tycka att det är värt det! Det är så kul att få träffa andra föräldrar med lika små barn. Just den där sociala biten är superkul för barnen också då de börjar kunna ta kontakt med varandra. Vi var 8 stycken på vår babymassage och vi är 7 som fortfarande umgås och har träffar, alla våra knoddar är ju över året. Vi har alltid lika mycket att prata om och det är ovärdeliga tips man kan få av varandra. Jag håller tummarna för att ni hamnar i en lika bra grupp!

2009-01-12 @ 14:27:18
URL: http://lmh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback
RSS 2.0